Jump to content



Βοήθεια και συμβουλές για Sharing & Permissions Σε δίκτυο


Nicko

Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομορφη παρεα του λαμπη για ακομα μια φορα , το θεμα που με απασχολεί απο σημερα ειναι το εξης , ενας φιλος πρότεινε να μοιραστούμε την γραμμη μου για να εχει ιντερνετ μιας και οι καιροι ειναι δύσκολοι , θα προμηθεύσει ο ιδιος την κεραία για να στέλνει στο σπιτι του γυρω στα 50μ απόσταση με οπτικη επαφη , οποτε δεν θα εχουμε θεματα συνδεσιμοτητας , αυτο που με απασχολει ειναι οτι θελω να τον "βγαλω εξω" απο τον υπολογιστή μου προφανώς μιας και εχω κοινοχρηστους  δισκους με αρχεια που διαμοιράζονται  χωρις περιορισμούς στους υπολοίπους υπολογιστές του δικτύου μου. Η μονη προϋπόθεση ειναι να εχει ΜΟΝΟ σε ενα συγκεκριμένο φακελο του δισκου προσβαση- αναγνωση και αντιγραφη ο οποιος περιεχέι μια μεγαλη συλλογή απο ταινιες μονο και μονο για να μην μου ρουφάει την γραμμή κατεβάζοντας τορρεντ ολη μερα . Περιμένω συμβουλές , βοηθεια και προτάσεις οντας αρχάριος στα δικτυακά και στης ρυθμίσεις που πρεπει να πραγματοποιηθουν , η γραμμη για την κεραία εχει περαστεί και παει κατευθείαν πανω στο ρουτερ , και αυτο με την σειρά του σε ενα switch με το οποιο περνώ εγω και οι υπόλοιποι υπολογιστές ιντερνετ  , το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιώ ειναι Win7 Ultimate 64bit.

Link to comment
Share on other sites

Φτιάξε του έναν δεύτερο χρήστη στα windows στον υπολογιστή σου με κωδικό που θα επιλέξει εκείνος και δώσε του access μόνο στο folder που θες. Χωρίς να το κάνεις share απλά κάνεις δεξί κλικ --> ιδιότητες --> ασφάλεια. Σε όλο τον υπόλοιπο δίσκο κάνε το ίδιο πράγμα αλλά βάλε access μόνο σε σένα.

Έγινε επεξεργασία από Attilas
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.