Jump to content



Μια Βοήθεια Για Επιλογή Νέας Οθόνης


Recommended Posts

Την οθόνη την θέλω για όλες τις χρήσεις εκτός από παιχνίδια

Έχω την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel HD 4000 της AsRock

Η προτίμηση μου είναι σε Dell αν υπάρχει κάτι ισάξιο δεκτό.

Έχω βάλει στο μάτι μια από αυτές εσείς τι λέτε;  http://tweakers.net/pricewatch/compare/344/431158;362311;418910/categorie/

Σας ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

...σκέψου το "όλες τις χρήσεις" που αναφέρεις λοιπόν καί πρόσθεσε άλλη μία χρήση, τηυν χρήση της απλής TV..!! Γιατί λοιπόν να εγκλωβιστείςσε ένα monitor τη στιγμή που με λιγότερα χρήματα αγοράζεις μία πανέμορφη 24-26 άρα TV και την έχεις και... για monitor..!

Just thinking out loud - value for money and usage...

ΔΕΝ θέλω να σε προβληματίσω - απλά να βοηθήσω ;-) 

 

p.s. ...μπορείς εάν θές στο μέλλον να κάνεις το monitor και TV , αλλά θα το πληρώσεις extra...

Link to comment
Share on other sites

Σεβαστή η γνώμη σου για τον δέκτη, τον οποίο εάν τον έχεις ήδη κάπου συνδεδεμένο, θα πρέπει να τον αποσυνδέσεις και να τον μεταφέρεις...

Δεν γνωρίζω τη διάταξη που έχεις στο σπίτι σου και πόσο χρηστική θα σου είναι μία 2η TV, απλά εάν ποτέ είμαι στην αγορά για αγορά "monitor", σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω TV και να έχω π.χ. την TV μου στο σαλόνι αλλά και (ένα monitor) TV στο γραφείο ώστε να έχουν πρόσβαση και άλλα άτομα, όταν η κύρια TV είναι "απασχολημένη".

Οι τηλεοράσεις έχουν ενσωματωμένο δέκτη, οπότε σκέφτομαι ότι θα μου είναι πολύ πιό ευκολο να δόσω + 40-50 ευρώ παραπάνω για μία TV με καλά specs και εάν ποτέ την χρειαστώ, θα ξέρω ότι μπορώ να την αξιοποιήσω ακόμα και εάν χρειαστεί να την πάρω στο... εξωχικό μου για μία εβδομάδα..!

To monitor είναι monitor καί μπορεί να γίνει TV.

Η TV είναι και τα δύο από την αρχή - πολύ απλά.

Στην προτίμησή σου να έχεις καθαρά μόνο monitor οι επιλογή σου είναι excellent, άν και εγώ για best simple monitor / low price θα προτιμούσα το HP x2301 ή για value for money το  Asus PA248Q. Εάν είχα τη δυνατότητα να ¨ξυλωθώ" θα αγόραζα την Dell UltraSharp U2713HM.

Έγινε επεξεργασία από Spyros Mil
Link to comment
Share on other sites

μην αγοραζετε TV με σκοπο να συνδεθουν σε υπολογιστη . Το θεαμα προκαλει καρκινο στον αμφιβληστροειδη σε χρονο dt  - ειναι αυτοκτονια αυτο που προτεινεις και καλο θα ηταν να μην το δοκιμασεις κιολας .... 

 

δοξα το θεο ,τα σημερινα monitor εχουν εναν σκασμο βυσματα απο πισω οποτε δεν τιθεται θεμα   "θα αλλαζεις καλωδια " 

Link to comment
Share on other sites

Το θεαμα προκαλει καρκινο στον αμφιβληστροειδη σε χρονο dt
...???

Είχα μείνει με την εντύπωση ότι "Επικίνδυνες θεωρούνται οι τηλεοράσεις παλαιού τύπου. Από αυτές τηρούμε απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον δύο μέτρων"...

Link to comment
Share on other sites

Σχήμα λόγου είναι ο "καρκίνος στον αμφιβληστροειδή". Προφανώς εννοεί την ποιότητα εικόνας, που είναι σημαντικά καλύτερη στις σκέτες οθόνες, εκτός αν δώσεις ένα σκασμό λεφτά για πολύ καλή τηλεόραση. Η Dell U2515H είναι από τις δημοφιλείς επιλογές, αν θες να πας σε ανάλυση QHD.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

"Σχήμα λόγου είναι ο "καρκίνος στον αμφιβληστροειδή"." ...εννοείται

Τες πα,

...είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων και... τσέπης!

 

Έχω ένα bare bone συνδεδεμένο με HDMI στην 37' Toshiba 1080p (5ετίας) καί οφείλω να ομολογήσω ότι με εξυπηρετεί αφάνταστα όταν κάθομαι στο σαλόνι και βλέπω (εκτός από τα κανάλια) FHD ταινίες έως internet  browsing... Όχι δεν είμαι "couch potato"  :)

Από την άλλη ο Θεούλης με έχει πλέον με... 3 ζευγάρια μάτια - λόγω ηλικίας. Ένα από γεννησιμιού μου, ένα για μακριά και οδήγηση & πρόσφατα άλλο ένα για κοντά..! Τα πολυεστιακά μου πέφταν ακριβά... :(

Γιά τις δικές μου ανάγκες (πλέον των 3 monitor επιλογών που έχω παραθέσει πιό πάνω), θα πήγαινα κατ'ευθείαν στην 27άρα ("Εάν είχα τη δυνατότητα να ¨ξυλωθώ" θα αγόραζα την Dell UltraSharp U2713HM.") Εγώ όμως θα σκεφτόμουν σοβαρά το θέμα της TV και ώς χρήση monitor διότι μου λείνει τα χέρια, ειδικά όταν τα "μικρά" θέλουν να δούν TV την ίδια ώρα που θέλω και εγώ... Βλέπεις, δεν παρακολουθούμε τα ίδα "κανάλια" ψυχαγογίας! 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.