Jump to content

IoStefo2

Premium Members
  • Posts

    66
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Coffeeshop.NL

IoStefo2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Για ρίξε μια ματιά στο βίντεο είναι η Dell UZ σε τρία μεγέθη ίσως η μικροί ταιριάξει στο γραφείο σου. http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/global/products/video/en/monitor_uz2215_video?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&~ck=mn&~lt=bodyonly#ooid=JtbDJ4bjq6M6roCHqQyDxIRDwy18wtP4
  2. IoStefo2

    Μια Βοήθεια Για Επιλογή Νέας Οθόνης

    Γιατί την ίδια την οθόνη αν την συνδέσω με hdmi καλώδιο στον δέκτη που έχω motorola vip1963 δεν θα μπορώ να βλέπω τηλεόραση; Προτιμώ να έχω καθαρά μόνο monitor.
  3. Την οθόνη την θέλω για όλες τις χρήσεις εκτός από παιχνίδια Έχω την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel HD 4000 της AsRock Η προτίμηση μου είναι σε Dell αν υπάρχει κάτι ισάξιο δεκτό. Έχω βάλει στο μάτι μια από αυτές εσείς τι λέτε; http://tweakers.net/pricewatch/compare/344/431158;362311;418910/categorie/ Σας ευχαριστώ.
  4. IoStefo2

    Ξαφνικό πάγωμα Υπολογιστή ~ S O S

    Πάντως για την ώρα ακόμα κανένα κώλυμα, και οι ταχύτητες μου δεν έχουν επηρεαστεί μετά την απεγκαταστήσει όλων αυτών που ανέφερα.
  5. IoStefo2

    Ξαφνικό πάγωμα Υπολογιστή ~ S O S

    Στην δική μου περίπτωση αυτό που έχω κάνει και δεν έχω ως τώρα κωλύματα έκανα το εξής,το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη. 1= απ εγκατέστησα το Samsung Magician. 2= απ εγκατέστησα το restoration tool. 3= πήγα στα services και απ ενεργοποίησα το Samsung RAPID Mode Service. 4= επίσης τα έδιωξα και από το task manager.
  6. IoStefo2

    Ξαφνικό πάγωμα Υπολογιστή ~ S O S

    Όχι δεν είχα ανοιχτό το magician, σήμερα είχα άλλα δυο κωλύματα.
  7. IoStefo2

    Ξαφνικό πάγωμα Υπολογιστή ~ S O S

    Ναι έχω τον 840Evo. Πριν μισή ώρα πήρα άλλο ένα κόλλημα.
  8. IoStefo2

    Ξαφνικό πάγωμα Υπολογιστή ~ S O S

    Καλημέρα, εδώ και μια εβδομάδα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, κάθε μέρα κωλύματα πριν από λίγο είχα ένα, άρχισε να καταντάει εκνευριστικό. Αν εδώ από τα παιδιά βρει το πρόβλημα ας το πει και σε μας. Υ.Γ ο δεύτερος δίσκος που είναι HDD πάει σφαίρα.
  9. Τους εκτέλεσαν εν ψυχρό. SUR
  10. Αν το δει κάνεις μακροπρόθεσμα σίγουρα. :suicide2:η ελλαδα αυτοκτονεί μόνη της.:suicide2:
  11. Και η αιτία αυτό το video που τον παρουσιάζει σαν ομοφυλόφιλο. Elsevier video
  12. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. μια ερώτηση ακόμα στην τιμή συμπεριλαμβάνετε και η κάρτα μνήμης η την πληρώνω ξέχωρα;
  13. Θέλω να αγοράσω μια compact camera μέχρι 100€ αλλά δεν έχω ιδέα από μηχανές,με την πείρα που έχετε πια από το παρακάτω σαιτ θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ Compactcamera's | Electronics | Tweakers.net Pricewatch Prijzen
  14. Ας κρατήσουμε και εμείς τα χέρια για συμπαράσταση, πατήστε αν θέλετε τα κόκκινα γράμματα και συμπληρώστε τη φόρμα. Vi holder sammen - VG Nett
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.