apocalypse Posted December 22, 2004 #1 Share Posted December 22, 2004 Μου ήρθε μια μάλλον περίεργη MSI 6800nu. Το rivatuner δεν μου επιτρέπει να την ξεκλειδώσω , γιατί λέει πως είναι ήδη ξεκλείδωτη! Τόσο στο κεντρικό παράθυρο , όσο και στο panel του Nvstrap δείχνει τα πάντα enabled. Λάλησε το riva ή υπάρχει τελικά Αη-Βασίλης; Έτρεξα 3DMark03 , αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν λέει αλήθεια. Υπάρχει κάποιο bench που να δω , πέραν πάσης αμφιβολίας , αν δουλεύουν 16 ή 12 pipelines; Την ανέβασα με το coolbits και έπιασε 380/810 σταθερά , αλλά με οτιδήποτε πάνω από 390/820 δεν μου επιτρέπει καν να κάνω apply , καθώς αποτυγχάνει το test... ούτε artifacts ούτε τίποτα , απλά βαράει τοίχο. Είναι φυσιολογικό πάλι αυτό; Να το 3DMark03 της ( Barton @ 11x220 , NF7-S , 2x256 RAM 2-2-2-11 , forceware 66.93 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted December 22, 2004 #2 Share Posted December 22, 2004 Στο Driver Panel πρεπει να σου λεει ποσα pipelines ειναι ξεκλειδωτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Posted December 22, 2004 #3 Share Posted December 22, 2004 Μαλλον κατι κανεις λαθος. Δες το αλλο thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Posted December 22, 2004 Author #4 Share Posted December 22, 2004 Απ'ότι λέει και στο άλλο thread , μαζί με τα σκορ που δείχνει , πραγματικά δουλεύει σε 16,1.6 .... Μονταρισμένη από την μάνα της; :...: Και στην δική μου , το Nvstrap δείχνει τα πάντα enabled , αλλά τίποτα hardware masked. ’ρα δεν κλειδώθηκε ποτέ; Τελικά υπάρχει Αη-Βασίλης :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Posted December 22, 2004 #5 Share Posted December 22, 2004 Για πόσταρε λίγο και την αρχική οθόνη του Riva Tuner... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Posted December 22, 2004 Author #6 Share Posted December 22, 2004 Όλα δείχνουν ότι δουλεύει μια χαρά , με 16 pipelines και 6 vertex shaders. Αυτό που με τρελαίνει είναι οτι δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα , είχε default 16x1,6 ( όπως λέει και το Nvstrap ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Posted December 22, 2004 #7 Share Posted December 22, 2004 παιδιά ξεκλείδωτη είναι η δική σας 16*1.6 μια χαρά είστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Posted December 22, 2004 #8 Share Posted December 22, 2004 Απο Ελλαδα σας ηρθε η απο εξωτερικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Posted December 22, 2004 Author #9 Share Posted December 22, 2004 Από e-shop είναι.Αυτό το κολπάκι με τον αόρατο τοίχο στο overclocking; Φυσιολογικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Posted December 22, 2004 #10 Share Posted December 22, 2004 δοκίμασες να ανεβάσεις χρονισμούς από άλλο πρόγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakid Posted December 22, 2004 #11 Share Posted December 22, 2004 Για δοκιμασε να την ανεβασεις και με το riva.Εγω μονο αυτο χρησιμοποιω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Posted December 22, 2004 #12 Share Posted December 22, 2004 Αρχική απάντηση από apocalypse [Σήμερα, στις 15:14] Από e-shop είναι.Αυτό το κολπάκι με τον αόρατο τοίχο στο overclocking; Φυσιολογικο; ψαξε σε ενα θρεντακι που λεγεται 6800gt@ultra........εχει ποσταρει ο nobig το σημειο του riva tuner που πρεπει να πας και να επιτρεψεις το manual overclock......απο default δεν σε αφηνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Posted December 22, 2004 Author #13 Share Posted December 22, 2004 Δεν είναι πρόβλημα του προγράματος.Το coolbits και το rivatuner "χτυπάνε" στις ίδιες συχνότητες , οπότε είναι μάλλον όριο της κάρτας.Απλά με παραξενεύει πόσο απότομα κόβει.Στα x mhz είναι σταθερή , στα x+2 δεν κάνει ούτε apply το software.Ίσως καλόμαθα από τις ATI.Πάντως εντάξει , δεν είναι και τόσο άσχημα.Κυρίως αφού μετά το flashάρισμα με τροποποιημένο bios (1.2 -> 1.4Vgpu) ανέβηκε άλλα 15mhz (στα 395) ο πυρήνας :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Posted December 22, 2004 #14 Share Posted December 22, 2004 το bios που φλάσαρες το έβγαλες από τη κάρτα σου και μετα τα ξαναπέρασες?τι μέγεθος είχε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Posted December 22, 2004 Author #15 Share Posted December 22, 2004 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 17:15] το bios που φλάσαρες το έβγαλες από τη κάρτα σου και μετα τα ξαναπέρασες?τι μέγεθος είχε? Το τράβηξα από την δικιά μου , το άλλαξα και το ξαναφόρτωσα.Το μέγεθός είναι 62.976 byte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.