Jump to content



Πρόβλημα με το logon


Neo845

Recommended Posts

Κάθε φορά που ανοίγω το σύστημά μου τελευταία κάνει γύρω στα 5 λεπτά να φορτώσει τα windows.Έχω windows xp home edition,service pack 2,τρέχει στα 1700 και ram 256 mb.Σκέφτηκα πως φταίει το tuneup 2004 που έχω εγκαταστήσει και ελέγχει το σύστημα όταν ανοίγει,κατά τη λειτουργία του και όταν κλείνει...Μήπως έχει τύχει και σε άλλον;Βέβαια το έχω εγκαταστήσει περίπου 4 μήνες και παρουσιάστηκε τις 8 τελευταίες μέρες.Επίσης,στο λογαριασμό του αδερφού μου, όλα είναι οκ, και ας μοιραζόμαστε το ίδιο λειτουργικό σε admin επίπεδο.Καμία πρόταση;:help::wall:

Link to comment
Share on other sites

Τρέχουν πολλές εφαρμογές, όπως norton antivirus,internet security,firewalls,tuneup και άλλα,όμως αυτά είχα πάντα.Μήπως συμβαίνει σε πολλούς αυτόν τον καιρό;πριν απαντούσα σε έναν με το ίδιο πρόβλημα...

Link to comment
Share on other sites

:hmm:

Γενικα μετα την εγκατασταση του SP2 ολοι οι Η/Υ βαραινουν λιγο αλλα 5 λεπτα για boot παραειναι... Αρχικα κανε Defrag με Speedisk κατα προτιμηση.Αν ειναι παλι τα ιδια δοκιμασε να βαλεις ενα συνδυασμο ad-aware,Spy Sweeper,Spybot S&D,Norton, McAfee.Εγω τα εχω μονιμα και πιστεψε με δεν ξεφευγει τιποτα.Εννοειται οτι για Real-time ενεργοποιεις μονο 1, το πολυ 2.

Αν δεν βρουν κατι τοτε... παρε βαθια ανασα, κανε Backup τα προσωπικα αρχεια σου, διεγραψε τον λογαριασμο σου και φτιαξε κανουργιο. Αν δεν δεις βελτιωση κανε backup τα παντα και ριξε ενα Format c: να ησυχασεις...

Αν δεν διορθωθει η κατασταση και με το format τοτε πετα τον και παρε καινουργιο... :giveup:

Link to comment
Share on other sites

Εγω με τα sp2, απλως παρατηρησα οτι αργει πολυ περισσοτερο να κλεισει το μηχανημα μου απ'οτι πριν. Δεν εχω δει να αργει καθολου στην εκκινηση. Αλλα συμφωνω με τον tasosmos. Κανε τα check-αρισματα οπως σου τα ειπε..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.