Jump to content

Case μεχρι 200�

Borg

Recommended Posts

Αν και τυπώθηκε πάρα πολλές φορές παρόμοια θέματα

Προτείνεται μου σοβαρά κανένα case που βασικό είναι να μπορώ να βάλω wc χωρίς πρόβλημα χώρου

Αρχική απάντηση από Borg

Προτείνεται μου σοβαρά κανένα case που βασικό είναι να μπορώ να βάλω wc χωρίς πρόβλημα χώρου

Θα συμφωνήσω, και ποιότητα και χώρος αρκετός. Στο site του hac δεν το είδα διαθέσιμο όμως. Τσέκαρε και το Stacker.

Αρχική απάντηση από Borg

Αν και τυπώθηκε πάρα πολλές φορές παρόμοια θέματα

Διόρθωσέ το γρήγορα, πριν το δει ο spc και σε βάλει στο μάτι :hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

Φοβάμαι μην φάω κανένα ban:p

Πέρα από το stacker είδα και το HEROICHI CI-6919 και το CHIEFTEC DX-01

Για το HEROICHI CI-6919 στο thelab αρκετά άτομα λένε ότι για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό και αρκετά καλούς χώρους , τι λέτε ?

Αρχική απάντηση από Pc-Corner [Σήμερα, στις 17:58]

stacker rulez έχει μπεί διπλό 120ρι (4ς 120ριδες πάνω) ψυγείο μέσα , eheim 1250 , τανκ όλα μέσα..απλά κούκλος...σύντομα θα το παρουσιάσω με φότος κτλ..

Αρκετα ενδιαφερον ακουγεται......περιμενουμε συντομα φωτος..........

Υ.Γ Το stacker ψηφιζω και εγω , εχει απιστευτους χωρους αυτο το κουτι ..Βεβαια για ποιοτητα και τελειοτητα , κλασσικα Lian-Li.

το 6Α19 είναι όντως κορυφή για τα λεφτά του

αν βέβαια θες extra χώρο κοίτα και το 6919 που είναι ελάχιστα μεγαλύτερο (και με λίγο διαφορετική διαρρύθμιση στα bays)

φυσικά και τα 2 παίζουν στα μισά (και πιο κάτω) λεφτά από το Stacker και το LL75, τα οποία φυσικά αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για κάποιον που θα εκτιμήσει τα παραπάνω που προσφέρουν

προσωπική επιλογή: Stacker (και μάλιστα σε μαύρο / ασημένιο - όχι το κλασικό ασημί / ασημί)

Αρχική απάντηση από RootX

Λοιπόν, ο Borg είναι ακόμα σε περίοδο χάριτος (κάτι το οποίο δεν ισχύει για μερικούς μερικούς.....) :D

Addtronics ;) .

Πολύ καλό και καλόγουστο επίσης πρέπει να είναι το Akasa Eclipse 62 που φέρνει η Checkmate.Δεν το εχω δει απο κοντα , αλλά δέχεται πολύ καλές κριτικές .

Βρε Borg ασχημουλια ειναι .....απο χωρους μεσα πρεπει να ειναι μεγαλα αλλα απο εμφανιση στερουν πολυ .....ειδικα το χρωμα ... μπλιαχ......anyway.γουστα ειναι αυτα :)

Σιγά μην το αφήσω έτσι όπως είναι:D

Και επίσης σιγά μην το βάψω εγώ ο ίδιος θα το στείλω στην βιοτεχνία του πατερά μου να το βάψει ο εργάτης χεχε

Για αυτό τόνισα στο πρώτο ποστ ότι με ενδιαφέρει η χωρητικότητα

Για το θέμα ομορφιάς είναι άλλο θέμα , γιατί άμα θέλω τόσο μεγάλο και όμορφο και ποιότητα τότε θα πρέπει να κάνω καμία ειδική παραγγελία από lian-li :)

Έχοντας το 6210L για περισσότερο από τρία χρόνια μπορώ να πω ότι είναι ένα άριστο κλασικό κουτί.

Όλα βιδώνονται, αλλά τα σπειρώματα είναι προσεγμένα και δεν θα κλοτσήσουνε.

Έχει μεγάλους χώρους αλλά δεν είναι Stacker.

Το καπάκι δεν κλίνει αν βάλεις πάνελ με μεγάλα χειριστήρια ρεοστάτη. Εγώ όταν έβαλα το πάνελ της κάρτας γραφικών το παραμόρφωσα με το σεσουάρ για να κλίσει.

Έχει πάρα πολλές θέσεις για ανεμιστήρες.

Το χρώμα και η εμφάνιση του παραπέμπουν σε λογιστήριο.

εαν ημουν στην θεση σου και εφοσον εχεις χρονο θα προτιμουσα να ξεκινησω απο ενα Addtronics και να το κανω αγνωριστο....

επομενη λυση θα ηταν ενα LianLακι:inlove: 75αρι...

κι αυτο με την προοπτικη modαρισματος

(οχι απαραιτητα αμεσως μιας και απο μονο του ειναι πολυ καλο)

και σαν τελευταια λυση θα κοιταγα το Stacker.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.