Jump to content



Recommended Posts

Διάβασα κάπου ότι στις ΗΠΑ μπορείς να παραγγείλεις από την Dell ένα dvd/usb για επαναφορά του λειτουργικού στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Ξέρει κανείς αν γίνεται και για την Ελλάδα : Έχει παραγγείλει κανείς ;

Link to comment
Share on other sites

Ναι γίνεται με παραγγελία. Μπορεί να στο παραγγείλει dell dealer. Απλά να ξέρεις οτι θα αργήσει γιατί δεν υπάρχει stock Ελλάδα και το παραγγέλνουν όλοι απο την Dell.

 

Αν και πραγματικά δεν βλέπω το νόημα για recovery media. Αφού αυτό που κάνει είναι εγκατάσταση των Windows 8 με τις εφαρμογές της Dell πάνω και κάποιους generic drivers που χρεισιμοποιεί η dell. Ειδικά μερικές κάρτες δικτύου παίζει να μην παίξουν.

Link to comment
Share on other sites

Με ενδιαφέρει αν μπορεί να επαναφέρει και τα διαμερίσματα του δίσκου π.χ. για το backup and recovery. Θα ηταν χρήσιμο όταν βάλω ssd.

Πως μπορώ να το παραγγείλω ; Δεν κατάλαβα την απάντηση σου.

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν έχει διαμέρισμα μέσα στον δίσκο. Όλο το λειτουργικό είναι μέσα στο USB Device που δίνει η Dell. Σαν να κάνεις format. Πληρώνεις για να σου δώσουν το media των windows με προεγκατεστημένα τα προγράμματά τους σε ένα υπέροχο 8gb βαλιτσάκι.

 

Καλύτερα κατέβασε ένα καθαρό windows install iso. Κατέβασε τους drivers απο την σελίδα τους και φτιάξε ένα dvd με περασμένα τα drivers. Ίσως και το windows κλειδί ήδη.

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι έτσι δεν το χρειάζομαι. Επειδή στον δίσκο είδα 4-5 διαμερίσματα (π.χ. το ένα γύρω στα 8gb για επαναφορά) νόμιζα ότι θα δημιουργηθούν αυτόματα από το recovery media.​

Άσε που νόμιζα ότι ήταν δωρεάν.

Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.