CrazyWolf Posted December 25, 2004 #1 Share Posted December 25, 2004 Γεια σε ολους και χρονια πολλα!Ειμαι νεο μελος και θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας σ' το παρακατω θεμα.Ειμαι πορωμενος με ενα παιχνιδι που ειδα τον ξαδερφο μου να παιζει τις προαλλες!Το παιχνιδι αυτο λεγεται Linage Chaotic Chronicle και το κατεβασα απ το ιnternet για να to παιξω! Μονο που οταν το εγκατεστησα ζητουσε ID και password και ετσι πρεπει να δημιουργησω νεο account. Το ιδιο το παιχνιδι δεν με αφηνει να κανω διαμεσου του και πρεπει να δημιουργησω ενα μεσω internet! Μηπως ξερετε πως?Θα εκτιμουσα πολλυ τη βοηθεια σας.CrazyWolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Posted December 25, 2004 #2 Share Posted December 25, 2004 Καλώς ήρθες. Ακολούθησε τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ: http://www.lineage2.com/guide/install.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted December 25, 2004 #3 Share Posted December 25, 2004 Καλωσήρθες και από εμένα Βασικά αν παίξεις το παιχνίδι από official servers, πρέπει να πληρώνεις μία μηνιαία συνδρομή. Από την άλλη υπάρχουν και free servers, όπως αυτού του noobwars.gr Για ρίξε μία ματιά και εδώ http://www.noobwars.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyWolf Posted December 26, 2004 Author #4 Share Posted December 26, 2004 Ευχαριστω πολυ ρε παιδια αλλα στις σελιδες που μου δωσατε δεν βρισκω που πρεπει να παω! Οσο για τη σελιδα που μου εδωσε ο wrong method δεν ενδιαφερομαι να κατεβασω αλλα να δημιουργησω ενα νεο account. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyWolf Posted December 26, 2004 Author #5 Share Posted December 26, 2004 Τελικα τα καταφερα! Ευχαριστω πολυ τον astrolabo αλλα και τον wrong method που με βοηθησαν να βρω μια λυση! Ευχαριστω παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted December 26, 2004 #6 Share Posted December 26, 2004 Αν τελικά γράφτηκες στον server του noobwars, θα χαρώ να σε δώ μέσα. To nick μου είναι και εκεί astrolabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Posted January 6, 2005 #7 Share Posted January 6, 2005 Να ρωτησω κατι..βρε παιδια, για να φτιαξεις το account εχω ακουσει πως πρεπει να πληρωσεις, ισχυει;Εσεις πληρωσατε για να σας δωσουν ID και password ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted January 6, 2005 #8 Share Posted January 6, 2005 Στους official server ισχύει. Στο www.noobwars.gr η εγγραφή είναι δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Posted January 7, 2005 #9 Share Posted January 7, 2005 Ωραιος. εκανα και εγω account στο noobwars. αλλα παω να κατεβασω το παιχνιδι απο εδω: http://www.lineage2.com/pds/pds_client.html, και προσπαθει να ανοιξει αυτο: ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle02/L2_C2_Installer.zip οπου και παγωνει, δεν κανει τιποτα.. Τι κανει;; Υπαρχει μηπως, να το κατεβασω απο καποιο αλλο ftp????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted January 8, 2005 #10 Share Posted January 8, 2005 Να το κατεβάσεις από το www.noobwars.grΕδώΚαι το client και το patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Posted January 8, 2005 #11 Share Posted January 8, 2005 Αρχική απάντηση από CrazyWolf Γεια σε ολους και χρονια πολλα! Ειμαι νεο μελος και θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας σ' το παρακατω θεμα. Ειμαι πορωμενος με ενα παιχνιδι που ειδα τον ξαδερφο μου να παιζει τις προαλλες! Το παιχνιδι αυτο λεγεται Linage Chaotic Chronicle και το κατεβασα απ το ιnternet για να to παιξω! Μονο που οταν το εγκατεστησα ζητουσε ID και password και ετσι πρεπει να δημιουργησω νεο account. Το ιδιο το παιχνιδι δεν με αφηνει να κανω διαμεσου του και πρεπει να δημιουργησω ενα μεσω internet! Μηπως ξερετε πως? Θα εκτιμουσα πολλυ τη βοηθεια σας. CrazyWolf Που 'σαι ρε άρχοντα???? Καλώς ήρθες. Χρόνια πολλά για χθές! Γιάννη! εμένα δεν με κάλεσες???Θα δεις :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Posted January 8, 2005 #12 Share Posted January 8, 2005 Ωραιος.. astrolabε το εβαλα και κατεβαινει thanks..!!!!! Μετα ομως μπορω να παιξω με το ιδιο και στον Bnb αν εχω κανει account????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted January 10, 2005 #13 Share Posted January 10, 2005 Αρχική απάντηση από ghost17 Ωραιος.. astrolabε το εβαλα και κατεβαινει thanks..!!!!! Μετα ομως μπορω να παιξω με το ιδιο και στον Bnb αν εχω κανει account????? Πρέπει να χώσεις το αντίστοιχο ini αρχείο μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Posted January 10, 2005 #14 Share Posted January 10, 2005 το patch για να παιξω στον Bnb το εχω κατεβασει αλλα για ποιο ini μιλας? που θα το βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted January 10, 2005 #15 Share Posted January 10, 2005 Αν πάς στο forum του noobwars.gr στην ενότητα MMORPG θα το βρείς, κάπου το είχε πάρει το μάτι μου, ακριβώς δε θυμάμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyWolf Posted January 10, 2005 Author #16 Share Posted January 10, 2005 Ghost17 θα σε βοηθησω γιατι με βοηθησαν και τα παιδια απο εδω! Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να επισκεφτεις τη σελιδα l2.noobwars.gr εκει θα βρεις ενα κουμπι που λεει register. Το πατας και συμπληρωνεις τα στοιχεια σου. Περιμενεις λιγο και... ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ SERVER NOOBWARS!!! ΚΑΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Posted January 10, 2005 #17 Share Posted January 10, 2005 Thanks αλλα το εχω ηδη κανει αυτο CrazyWolf, απλως ρωταω αν μπορω να παιξω και στον Bnb με το συγκεκριμενο download που μου ειπε παραπανω ο astrolabos. Εχοντας ανοιξει και εκει account?????Θα κοιταξω και στο forum του Bnb για το lineage, να δω περισσοτερα info.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyWolf Posted January 14, 2005 Author #18 Share Posted January 14, 2005 Τι ειναι το bnb αλλος server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Posted January 14, 2005 #19 Share Posted January 14, 2005 Ναι. Ειναι τα γνωστα Bitts and byttes (μπορει και να μη γραφεται ακριβως ετσι, αλλα δεν πειραζει..)Εχουν ανοιξει και internet/lan cafe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Posted January 14, 2005 #20 Share Posted January 14, 2005 Μπορειτε με ενα edit του l2.ini να συνδεστε και στους 2 servers με 1 ini αρχειο, απλα επιλγεντας server απο το μενου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.