JohnnyX Posted December 26, 2004 #1 Share Posted December 26, 2004 Καλα Χριστουγεννα καταρχηνΗρθε και μενα η Κ8ΝF-9 με nforce 4...οποτε ξεκινησα το ξηλωνε ραβεΔεν ηθελα να ξαναβαλω τα windows,τουλαχιστον οχι για την ωρα, και εδω αρχιζουν τα προβληματα..αφου πριν ειχα via kt133a με agp φυσικα και οχι PCX.Σε safe mode βλεπω που χτυπαει και κανει restart μπαινω σε Recovery console και κανω rename τους drivers. Χτυπησε ομως και στο ntfs.sys !!! και εδω ειναι προβλημα...χωρις το viaagp.sys πχ δεν εχει προβλημα αφου δεν υπαρχει πια...αλλα με αυτο !!???Το αντικαθιστω με ενα αλλo ntfs.sys απο τo cd windows xp profes αλλα τιποτα ..παλι restart κανει .Τι λυση υπαρχει εκτος απο το να ξαναβαλω τα windows (δε το σκεφτομαι τωρα γιατι δεν εχω κανει και backup)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Posted December 26, 2004 #2 Share Posted December 26, 2004 έχεις κανα μικρό σκληρό να κάνεις προσωρινά μια εγκατάσταση μέχρι να πάρεις μπακάπ? και για να τραβήξεις αρχεία μπας και σωθεί η άλλη εγκατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Posted December 26, 2004 #3 Share Posted December 26, 2004 εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις (αν και το format είναι πάντα η σωστή λύση), απεγκαθιστώ του drivers του παλιού τσιπσετ και μετά bootαρω με τον δίσκο σε ένα παλιό ata33 promise controller και συνήθως δουλεύει....Αλλιώς:Νααααααα πάρει!Εμπρός καλό μου Format! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Posted December 26, 2004 Author #4 Share Posted December 26, 2004 θυμηστε λιγο σε πιο log file καταγραφονται τα προβληματα οταν τρως blue screen και restart ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted December 27, 2004 #5 Share Posted December 27, 2004 Στο %SystemRoot%\Minidump εκτός αν το έχεις αλλάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Posted December 27, 2004 #6 Share Posted December 27, 2004 την λύση την έδωσε ο spc πιστέυω :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.