Jump to content



LG Leon


Recommended Posts

Τι γνώμη έχετε για το LG Leon?? Σκέφτομαι να το πάρω στη γυναίκα μου! Τρομερή χρήση δεν κάνει! Λίγο facebook, κανένα παιχνιδάκι του τύπου candy crush και τηλεφωνήματα είναι όλη κι όλη η χρήση που του κάνει! Πιστεύετε ότι είναι καλή επιλογή?

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτά τα λεφτά (και με λιγότερα) παίρνεις καλύτερες συσκευές αν πας σε windows phone με πολύ ανώτερη εμπειρία χρήσης:

http://www.skroutz.gr/s/5983566/Microsoft-Lumia-532-Dual-8GB.html?keyphrase=532

http://www.skroutz.gr/s/5723621/Microsoft-Lumia-535-Dual-8GB.html

http://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html

Link to comment
Share on other sites

Η γνώμη μου για τα windows Phone δεν είναι και η καλύτερη. Κι εδώ που τα λέμε η γυναίκα μου έχει ήδη Android και προτιμάει να μην αλλάξει λογισμικό... 

Εδώ που τα λέμε μια ματιά που τους έριξα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με το λέον, μόνο που δεν έχουν 4G.... Οπότε ποιο είναι το καλύτερο που έχουν?

Link to comment
Share on other sites

Γενικά δεν είναι σωστό να κοιτάς καθαρά specs.

Kαι το iphone 6 1gb ram έχει. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι το leon είναι καλύτερο και από iphone;

 

Η γνώμη μου είναι να πας σε windows μιας και το ποσό είναι πολύ μικρό και ουσιαστικά δεν έχεις να χάσεις κάτι με το να το δοκιμάσεις.

Ειδικά το 535 που είναι και 20 ευρώ κάτω.

4g ανούσιο σε αυτά τα λεφτά, αντιθέτως το dual sim μπορεί να χρειαστεί.

 

Για τη γνώμη σου που λες για τα windows, τα έχεις δοκιμάσει;

Έγινε επεξεργασία από liangour
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Παλαιοτερα δε θα συστηνα ποτέ Android Smartphone κατω απο 200€. Πλεον εχει πλημμυρίσει η αγορα με κινεζικα phones που τα κανουν ολα και συμφερουν και σε καλες τιμες. Αυτο δε σημαινει οτι θα σου ελεγα "ψαξε κινεζικο " η "παρε το λεον 100% ". Χριζει αναλυσης το θεματακι :) Ξεκιναω λοιπον.

 

Για τα 100€ που ζηταει το Leon ειναι μια αρκετα τιμια συσκευη. Και ενω ξερω οτι παλαιοτερα ειχαν πολλες παιδικες ασθενειες, ειδικα αυτα με ευρος τιμης (απο 100-200€ ), δε μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι θα χασει σε εμπειρια χρησης η γυναικα σου. Γιατι δε δουλεψα πανω απο 1 μηνα με το κινητο ας πουμε, να του φορτωσω εφαρμογες και να το ζορισω (γιατι τα φτηνα ανδροιδ με λιγοτερη μνημη ραμ, ειναι λιγο μανικι αν δεν ειναι ΠΟΛΥ καλοστημενη η ρομ ωστε να κανει αριστη διαχειριση της μνημης). 

Τοτε αρχιζει ενα ανδροιδ σμαρτφον εαν αξιζε ή οχι τα οποια λεφτα του εδωσες. Και να φαινεται αν θα σου σπασει τα νευρα ή οχι...

 

Θα φερω παραδειγμα τον εαυτο μου. Εχω 2 συσκευες LG ( LG optimus G & LG G2 ) . Η πρωτη δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τη δευτερη , γιατι ειχε μια απιστευτα καλοστημενη rom , απο την αρχη (και εχει και 2GB ram και αυτη). Δε χρειαστηκε ποτε (παρα μονο επειδη γουσταρα) , να πειραξω το κινητο με custom rom και αλλα τετοια σχετικα, κατι που μετα απο καποιο διαστημα , ειναι αναγκαιο κακο στις φτηνοτερες συσκευες. (ειχε παρει το Xperia SP η κοπελα μου και δεινοπαθησε... Και το πηρε και 250€ - της εδωσα το G2 και κρατησα το G γιατι το λατρευω). 

 

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι βελτιωνεται σιγα σιγα και η εμπειρια χρησης και με τις φτηνοτερες συσκευες ΑΛΛΑ , δε θελουν ζορια... Στα ζορια τα βρισκουν σκουρα και αρχιζουν τα κολληματα...

 

Στην αντιπερα οχθη, τα WP , σε πολυ ελκυστικες τιμες, κανουν οτι χρειαζεται να κανουν , και το κανουν εντελως απροβληματιστα, τουλαχιστον οποιες συσκευες εχω πιασει στα χερια μου. Εχω πιασει το Samsung Ativ S (παλαιοτερη εκδοση wp) , ενα HTC (δε θυμαμαι ποιο )  και 2 lumia , το 520 και το 635 . Σοβαρα, το 635 ειναι κουκλι και θα το ειχα πολυ ανετα μη σε πω και ως πρωτη συσκευη και κοστιζει 80€. Πλεον επειδη δεν εχω πολλες απαιτησεις, θα ηταν μια χαρα (καποτε ημουν περισσοτερο power user).

 

Στα θετικα του το android εχει την παρα πολλη παραμετροποιηση που μπορει να δεχτει ακομη και χωρις να επεμβεις με root κλπ κλπ. Το WP ειναι ξερα πλακακια με λιγα πραγματα να παραμετροποιουνται. Αλλα ισως να πρεπει να αναγκαστω να συμφωνησω για το θεμα της εμπειριας χρησης στο ιδιο ευρος τιμης, διοτι i've been there . Ειχα και φτηνο android smartphone, ειχα και ακριβοτερα , ηρθα και σε επαφη με τα WP. 

Μη παρεξηγηθω , δεν εχει μονο αυτο ως θετικο το android, απλως δεν εχει πραγματα εξτρα που μπορει να χρειαστουν σε πολυ απλη χρηση. Και ισως μια κακη υλοποιηση να κοστισει στην εμπειρια χρησης.

 

Για μενα ΣΕ ΑΥΤΟ το ευρος τιμης, δε θα μετανοιωσει για κανενα WP. Αυτο δε σημαινει οτι θα μετανοιωσει για το LG Leon βεβαια. Γι'αυτο ειναι δυσκολη η επιλογη! 

 

Ολα αυτα γραφονται απο φουλ android fan (οπως ειναι WP fan ο trexx απ'οτι καταλαβα :p

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.