Jump to content

Overclocking σε Asus V9999Ultra Deluxe?(6800Ultra)

Recommended Posts

Εχω την παραπανω καρτα και μοθ παει σταθερα Core απο 425-435 και Memory Απο 1.100 Σε 1.235 Ολα αυτα με ασφαλεια χωρις σκουπιδια και κοληματα...

Την εχει παει κανεις παραπανω? το Core μονο 10Mhz Ανεβενει..?

Εγω εχω μια BFG 6800 Ultra with factory waterblock.εχει default core clock 470 ;). Τωρα για την δικια σου με το υπαρχον συστημα ψυξης της μπορεις να πιασεις 445-460. Εξαρταται αυτη ι αποκλιση απο το κουτι σου αν πιασεις το μεγιστο

Καλά που τις βρήκατε τις 6800 ultra?. Από τον αύγουστο τις ψάχνω. Ειδικά της Asus !!

Νομίζω ότι η Asus είανι είδη o/c από τους ίδιους. Το στανταρ είναι 400 οπότε στην ουσία δεν ανεβαίναι μόνο δέκα αλλά 35.

Eγω αυτην την πηρα απο Αμερικη.ειδικη παραγγελια εκανα 3 μηνες να την εντοπισω.Ειναι Special εκδοση με Default Clock 470!!!Ειναι με Εργοστασιακο δικο της Waterblock.Τωρα για Ελλαδα βρικσεις τiς τυπικες 6800 ultra.Πλαισιο,Multirama και Στουρναρη..

Αρχική απάντηση από DoctorM [Σήμερα, στις 15:28]

Eγω αυτην την πηρα απο Αμερικη.ειδικη παραγγελια εκανα 3 μηνες να την εντοπισω.Ειναι Special εκδοση με Default Clock 470!!!Ειναι με Εργοστασιακο δικο της Waterblock.Τωρα για Ελλαδα βρικσεις τiς τυπικες 6800 ultra.Πλαισιο,Multirama και Στουρναρη..

Μακάρι φίλε μου να ήταν έτσι. Θα αγόραζα μία από τις τυπικές εκδόσεις. Έχω επικοινωνήσει με όλους τους παραπάνω. Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα άσχετα εάν μερικές φορές εμφανίζονται στους καταλόγους. Τις βάζουν έτσι μόνο για να υπάρχουν !!!

Τώρα στουρνάρη δεν ξέρω εάν έχει κάποιο κατάστημα μια και μένω μόνιμα στη Ρόδο. Εάν έχετε κάποιο τηλέφωνο να μου δώσετε καλοδεχούμενο.

Πριν 1 ωρα μου εφτασε και το Arctic Cooling NV Silencer 5 για την εν λογο καρτα θα το βαλω μηπως κανει τιποτα καλητερο...γιατι παει και 80 βαθμους μαμα χωρις Overclocking

Τακας 80 βαθμοι!!ελα ρε παιδι, τι να πω. Κοιταξε να βαλεις ανεμιστηρα να το χτυπαει,σιγουρα με Αrctic NV θα δουλεψει καλυτερα.Βαλε και arctic silver 5 πανω στην GPU του.Εγω εχω 43 idle και 51 load αλλα ειναι Waterblock σαφως:cool:

μια και αναφερατε τις θερμοκρασιες...

σε μια msi NX6800 (16Χ1,6vp) @ 385core & 880mem (325/700 defaults)

δικαιολογουνται θερμοκρασιες 40 idle & 45 load?

εχω βαλει το NV Silencer 5 με Arctic 5

αλλα και με την default ψυκτρα δεν ειχε μεγαλες διαφορες (46 tops...)

(απλα το ΝV ειναι σαφως πιο αθορυβο...)

μου φαινονται πολυ χαμηλες καθωτι το σημειο που ενδεικτικα αναφερει σαν ορι ειναι ορισμενο στους 127C!!!

και οι δυο ψυκτρες που εχω δοκιμασει πατανε πολυ καλα και δεν τιθεται θεμα επαφης...

Τσεκαρε εκει σιγουρα στη φερνουν http://www.overclock.co.uk/customer/home.php?cat=646

Ειναι απο τα καλυτερα e-shop της ευρωπης και κανει και delivery Ελλαδα.Εκει πηρα προ ημερων το Lian Li V2000B 10 kg κιολας;) . Moνο ενα απλο registration θελει.Αν γουσταρεις πληρωνεις με Πιστωτικη H Αντικαταβολη.

Το εβαλα το NV Silencer 5 με Arctic 5 αλλα δεν καταλαβενω μου λενε οι Drivers 85-115 Βαθμους!!αν ειναι δυνατον!!

υπαρχει τετοια περιπτωση?

οι Drivers Μπορει να λενε λαθως?

πιανω την καρτα απο πισω απο το GPU Χλιαρο ειναι δεν καιει τι συνβενει?

Αρχική απάντηση από Τακας [Σήμερα, στις 01:56]

Το εβαλα το NV Silencer 5 με Arctic 5 αλλα δεν καταλαβενω μου λενε οι Drivers 85-115 Βαθμους!!αν ειναι δυνατον!!

υπαρχει τετοια περιπτωση?

οι Drivers Μπορει να λενε λαθως?

πιανω την καρτα απο πισω απο το GPU Χλιαρο ειναι δεν καιει τι συνβενει?

βγαλτο γρηγορα και ελεγξε την επαφη του με τον πυρηνα....

τα λαστιχακια μπαινουν κατω απο τις βιδες στην πισω πλευρα της καρτας

τις βιδες θα τις σφιξεις 11βολτες

(μεχρι να νοιωσεις οτι η βιδα λαστιχαρει και τεινει να επαναφερει...)

βαλε αρκετη Arctic μιας και δεν κανει και την τελειοτερη επαφη λογω του τροπου στηριξης....

και κοιτα την καρτα προφιλ κοντρα στο φως για να εντοπισεις τυχον κενα στα σημεια επαφης με τον πυρηνα και τις μνημες....

α! και μην ξεχασεις να κουμπωσεις το βυσμα του ανεμιστηρα στην καταλληλη θεση της καρτας...

Αρχική απάντηση από Τακας [Σήμερα, στις 16:50]

Λοιπον με το NV Silencer 5 με Arctic 5 με την 6800Ultra Τελικα αποτελεσματα με Overclocking Core 450 Memory 1200 Σταθερα Idle 55 Και Full Load 67-68

Ειναι καλα τα αποτελεσματα?

μια χαρα εισαι...

πολυ καλοι χρονισμοι....

δωσε και λιγο καιρο στην θερμοαγωγιμη να "στρωσει" καλυτερα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.