Jump to content

istrios

Premium Members
  • Posts

    116
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by istrios

  1. Για καθημερινή χρήση για διάφορες εργασίες και για παιχνίδια χωρίς να έχω τρομερές απαιτήσεις λόγω χαμηλού ποσού προς αντικατάσταση μίας Samsung 275t 27" που λειτουργεί μέχρι τώρα μια χαρά αλλά με "έπιασε" σαν ένα μικρό δώρο στον εαυτό μου να μεταβώ στις 32". Είμαι στο τσακ να παραγγείλω την AOC Q3279VWFD8 αλλά διαβάζω περί Ghosting ειδικά σε αυτήν με το VA Panel (Αυτή που επέλεξα έχει IPS) και όχι καλές γωνίες θέασης όπως έγραψε κάποιος κριτική στο Scroutz καθώς επίσης θα την δουλέψω με Nvidia κάρτα ( GTX 1080) ενώ αυτή υποστηρίζει Free Sync και λόγω άγνοιας περί οθονών θα ήθελα τη γνώμη σας.
  2. istrios

    Official Ryzen Club

    Μια χαρά θα πάνε όλα. Οι παιδικές ασθένειες της πλατφόρμας έχουν σχεδόν μηδενιστεί. Πάντως σωστή επιλογή πιστεύω ότι έκανες μια και ξέρω ότι η χρήση του δεν είναι τα Games και εκεί η AMD είναι το απόλυτο εργαλείο.
  3. istrios

    Official Ryzen Club

    Κι εγώ μεγάλωσα Χάρη και κατά σύμπτωση ψάχνουμε τα ίδια πράγματα την ίδια περίοδο. Παίζω ακόμα μερικά παιχνίδια... ξέρεις εσύ.. χαχα.. Flight simulator, racing simulator παρά τα 50 μου χρόνια. Και για να μήν βγω τελείως εκτός θέματος οπωσδήποτε Windows 10... ειδικά με το τελευταίο update τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.
  4. istrios

    Η Cooler Master ανακοίνωσε το COSMOS C700P

    Τόσα περίπου είχα πάρει το (γύρω στα 280 ) Cosmos s πριν 8 χρόνια περίπου. Το έχω ακόμα και δεν τ αλλάζω με τίποτα. Το συγκεκριμένο πάντως φανταστικό.
  5. istrios

    Official Ryzen Club

    Κι εγώ θέλω να μάθω. Εγώ που θα τον κάνω παραγγελία ελπίζω αν το ζητήσω να το σεβαστούν. Πώς βλέπουμε την εβδομάδα κατασκευής; Αναγράφεται κάπου στη συσκευασία;
  6. istrios

    Αναβάθμιση Gaming PC

    Τέλεια...έτσι αποφεύγω τα προβλήματα που μάλλον θα είχα με τις δικές μου επιλογές.Όταν θα τα έχω όλα στα χέρια μου θα ενοχλήσω πάλι να μου πείτε πως και ποια ρύθμιση ν αλλάξω στο Bios. Και πάλι ευχαριστώ!
  7. istrios

    Αναβάθμιση Gaming PC

    Έχω πλήρη άγνοια...γι αυτό ζητάω συγκεκριμένα πράγματα..μερικές φορές αναγκάζομαι να αγοράζω κατί ακριβότερα λόγω χρονισμών (Επεξεργαστής, μνήμες) επειδή δεν ξέρω να τα πειράζω...όσες φορές δοκίμασα στο παρελθόν είχα πλήρη αποτυχία
  8. istrios

    Αναβάθμιση Gaming PC

    Άψογος....Ανεβαίνει λίγο η τιμή αλλά δεν πειράζει..πάω γι αυτό το setup..να σαι καλά..Ευχαριστώ!
  9. istrios

    Αναβάθμιση Gaming PC

    Δύσκολα τα πράγματα..άσε που σε μερικά δεν καταλαβαίνω τις ορολογίες...παρ όλα αυτά θα ακολουθήσω πιστά τις συμβουλές σας..κι αν θέλετε να μου κάνετε τη ζωή και την απόφαση ευκολότερη θα εκτιμούσα αφάνταστα αν μου λέγατε "Πάρε αυτή τη μητρική και αυτές τις μνήμες" με κάποιο λίνκ αγοράς γιατί σε σχέση μ εσάς η γνώσεις μου είναι πολύ μικρές. Περιμένω συγκεκριμένη πρόταση για μητρική και μνήμες...σας εμπιστεύομαι απόλυτα!
  10. istrios

    Αναβάθμιση Gaming PC

    Παιδιά μια τελευταία βοήθεια-επιβεβαίωση πριν πατήσω για να φύγει η παραγγελία. 1. Οι μνήμες Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) K2 (CMK16GX4M2B3200C16) είναι εντάξει από θέμα συμβατότητας με το παραπάνω σύστημα;...Θα μπορέσω να τις δουλέψω σε συχνότητα 3200; Θα πάνε σε αυτή συχνότητα με το που τις βάλω πάνω ή επειδή λέει ότι 3200(OC) χρειάζεται χειροκίνητη ρύθμιση. Έχετε άλλη πρόταση που να δουλέψουν στα 3200 χωρίς OC; Είναι καλύτερα 2X8GB ή 4Χ4GB; 2. O Samsung SSD 960 EVO 500GB απλά τον συνδέω και έχω τις ταχύτητες που αναγράφονται ή χρειάζεται κάτι άλλο; **CPU Cooler πήρα αυτό που πρότεινε ο pnick παραπάνω με έναν έξτρα ανεμιστήρα για στήσιμο σε Push-Pull διάταξη η οποία όπως διάφασα σε review στο φόρουμ έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.**
  11. istrios

    Αναβάθμιση Gaming PC

    Επανέρχομαι για να σας περιγράψω το σύστημα στο οποίο κατέληξα για ν ακούσω τις γνώμες σας Επεξεργαστής: AMD Ryzen 7 1700X (340,00€) Μητρική: MSI X370 Gaming Pro Carbon (182,00€) Κάρτα γραφικών: GIGABYTE GeForce GTX 1080 G1 Gaming (549,50€) ή Asus GeForce GTX1060 6GB Strix Gaming (355,00€) Δίσκος SSD: Samsung SSD 960 EVO 500GB (235€) Μνήμες: 16 GB 3200mhz .Εδώ θέλω τη βοήθεια σας για επιλογή σωστής μνήμης (Περίπου 180€) CPU Air Cooler: Εδώ θέλω τη βοήθεια σας για επιλογή σωστής ψήκτρας (Περίπου 80€) Σύνολο συστήματος με GTX1080 1566,5€ και με GTX1060 1372€. Κατέφυγα σε εναλλακτική για την κάρτα γραφικών να πάρω μία φθηνότερη ώστε ν αναβαθμίσω στην επόμενη γενιά της Nvidia. Οι τιμές είναι από μαγαζί που βρήκα στο Skroutz και θα ήθελα κι εδώ τη γνώμη σας ή την πρόταση σας για αγορά. Προτίμησα να βρω μαγαζί από Ελλάδα για ευκολότερη συνεννόηση αν χρειαστεί. Τέλος θα ήθελα και πάλι τη συμβουλή σας αν αξίζει να περιμένω ακόμα 1 με 1,5 μήνα μήπως τότε πετύχω καλύτερες τιμές μια και δεν περισσεύουν τ άτιμα. Τα μαζεύω λίγα λίγα για να τα καταφέρω. Και πάλι δεν τα μάζεψα όλα...ένα ποσό θα μπει σε πιστωτική με 18 δόσεις που κάνει το συγκεκριμένο κατάστημα.
  12. Καλορίζικη και καλοδούλευτη!!. Με την ευκαιρία πείτε μου κάτι σας παρακαλώ: Τι παίζει τελικά μ αυτούς (όπως εγώ) που δεν έχουν FreeSyng Monitor; Αξίζει η αγορά ή να κοιτάξω στην άλλη πλευρά; Καλές τιμές έχει το κατάστημά τους. Αλλά διάβασα: Επίσημη τοποθέτηση της EVGA για τις GTX 1080 που πήραν φωτιά και μου κόπηκε η φόρα.
  13. Η τιμή της 56 που θα είναι πάνω κάτω;
  14. istrios

    Πραγματική χρήση SSD

    Όπως το λες...Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μέχρι τώρα.
  15. istrios

    Πραγματική χρήση SSD

    Όντως δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης αλλά είχα την απορία που ανέφερα αρχικά, την οποία φυσικά μου την λύσατε. Θα καταλήξω σε 500αρη ώστε να έχω το λειτουργικό μερικές εφαρμογές όπως office, photoshop, after effects, video studio και 4 παιχνίδια που παίζω. Τα υπόλοιπα, ταινίες, εικόνες και λοιπά downloads στον μηχανικό. Σας ευχαριστώ όλους για τα φώτα σας.
  16. istrios

    Πραγματική χρήση SSD

    Δηλαδή με έναν SSD ( όχι NVMe) στα 500GB θα μπορώ όπως κατάλαβα απ τα λεγόμενα σας να έχω και χώρο και ταχύτητα.
  17. istrios

    Πραγματική χρήση SSD

    Simulators βασικά είναι η αδυναμία μου όπως Flight simulator και Racing Simulator και κάνουν αυτό που λες. Φορτώνουν συνεχώς πράγματα και πιάνουν και πολύ χώρο στο σκληρό.
  18. istrios

    Πραγματική χρήση SSD

    Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά ποια η διαφορά που δικαιολογεί το κόστος αν τα Windows ανοίγουν στα 10" και τα Office στα 2" αντί στα 20" και 5" αντίστοιχα; Αυτό είναι το κέρδος μου δηλαδή; Γιατί και πριν για ν ανοίξω αυτά τα προγράμματα με διαφορά μερικών δευτερολέπτων δεν τρέχει και τίποτα. Ρωτάω βέβαια ως υποψήφιος αγοραστής SSD καθώς με το σκεπτικό μου έψαχνα δίσκους χωρητικότητας 500GB ώστε ν αποβάλω όλους τους μηχανικούς δίσκους αλλά η τιμή σ αυτά τα GB είναι πολύ υψηλές ειδικά στους NVMe δίσκους.
  19. Εδώ και καιρό έχω την εξής απορία: Βλέπω πολλούς να έχουν κάνει αγορά SSD δίσκων χωρητικότητας 120 με 250GB. Ξέρω ότι αυτές οι χωρητικότητες είναι πάρα πολύ μικρές για τα GB που απαιτούν τα σύγχρονα παιχνίδια και εφαρμογές. Στο προηγούμενο μου PC είχα 2X500GB σε RAID 0 μηχανικό δίσκο και με δυσκολία είχα ελεύθερο χώρο. Επίσης διαβάζω ότι απαιτείται για το λειτουργικό σύστημα. Αν κατάλαβα καλά γίνεται χρήση του SSD μόνο και μόνο για το χρόνο εκκίνησης του λειτουργικού, εφόσον εφαρμογές και παιχνίδια εξακολουθούν να εγκαθίστανται σε μηχανικούς δίσκους; Το όφελος μου θα είναι μόνο ή εκκίνηση του υπολογιστή αντί στα πχ 20 sec να γίνεται στα 10sec; Αξίζει το κόστος αγοράς μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο; Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως ωφελεί το σύστημα μία προσθήκη SSD εφόσον βέβαια ισχύουν οι ερωτήσεις-απορίες που εξέφρασα παραπάνω;
  20. Bye bye PC μου. Δεν θα σε φτιάξω ποτέ.
  21. Περίμενα αρκετό καιρό το vega... Το ευτύχημα είναι ότι θα καταλήξω σε αγορά κάρτας τέλη Δεκεμβρίου ελπίζοντας ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις τιμές και στις επιδόσεις. Δεν υποστήριζα ποτέ τη μία ή την άλλη, αλλά βάση όσων ειπώθηκαν μέχρι τώρα με βλέπω 95% για GTX 1080 και μόνο 5% για AMD και αυτό αν αλλάξει τόσο πολύ η τιμολόγηση της προς τα κάτω.
  22. Μεταχειρισμένη εννοείς φαντάζομαι... Γιατί με αυτή την τιμή, καινούρια όμως, αγοράζω και αύριο μια και είμαι σε αναζήτηση κάρτας γραφικών και σε αναμονή των εξελίξεων για να καταλήξω κάπου.
  23. istrios

    VEGA Coming Soon

    Επιτρέψτε μου να βγω λίγο εκτός θέματος μια και θα στηθεί νέο σύστημα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Γίνεται πολύ λόγος για το freesyng και gsyng.... Έχω που είμαι με μια 27αρα Samsung 275T την οποία λατρεύω είμαι καταδικασμένος;
  24. istrios

    AMD Threadripper thread

    Με βλέπω για Ryzen 7 εκτός αν μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα πέσουν οι τιμές που για την ώρα είναι απαγορευτικές για μένα αφού 1300 έως 1500 ευρώ μπορώ να διαθέσω για επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μητρική και μνήμες. Μακάρι να υπάρξει πτώση τιμών και όχι το αντίθετο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.