Daffy Posted December 28, 2004 #1 Share Posted December 28, 2004 Παιδια χαιρετω σας και χρονια πολλα... Ηρθε η στιγμη να αγορασω ενα καινουριο κουτι για το pc μου... Σιγα σιγα ετοιμαζεται και η υδροψυξη, οποτε, υπαρχει και η σκεψη να τα τοποθετησω ολα μεσα στο κουτι... Εχω υποψην μου το Shark της Thermaltake, που ειναι full tower... Ακολουθειστε το παρακατω λινκ: http://www.thermaltake.com/xaserCas...k/sharkmenu.htm Υπαρχει σε μαυρο και ασημι... Το παρακατω λινκ θα σας παρουσιασει το μαυρο κουτι... http://www.thermaltake.com/xaserCas...k/sharkmenu.htm Ευχαριστω προκαταβολικα οσους ασχοληθουν μαζι μου... Τυχον προτασεις απολυτως θεμιτες... Και παλι καλες γιορτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Posted December 28, 2004 #2 Share Posted December 28, 2004 The page cannot be found The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. ξανα τα Link και σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Posted December 28, 2004 #3 Share Posted December 28, 2004 link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Posted December 28, 2004 #4 Share Posted December 28, 2004 Ωραίο το Shark και ευρύχωρο, αλλά κοίτα και το Stacker ή το Lian-Li (πολύ ακριβότερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Posted December 28, 2004 #5 Share Posted December 28, 2004 Ωραίο το κουτί και στα δύο χρώματα.Αλλά δεν θες να πάρεις κατι πιο απλό και να το μοντιφάρεις μόνος σου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Posted December 28, 2004 #6 Share Posted December 28, 2004 Πολύ όμορφο και καλό εσωτερηκό αλλά προτημώ να πάρω ένα Stacker ή ένα Lian-li.Με παρόμιο εσωτερηκό αλλά όχι τόσο όμορφα υπάρχουν κουτιά της chieftec τα οποία με μόντες και πολύ μεράκι μπορούν να γήνουν κουκλιά...Δες αυτό το τερατάκι...http://www.chieftec.com/products/Workcolor/CA-01.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Posted December 29, 2004 Author #7 Share Posted December 29, 2004 Παιδια ομορφα κουτακια,αλλα το Stacker ειναι γεματο θεσεις για drives, και το Lian-Li εχει πολλες θεσεις για δισκους, που δεν 8α χρειαστω (και η τιμη ειναι ακριβη)... Σκεφτομουνα οτι μπορει να αλλαξω και το πλαινο παραθυρο, ωστε να φαινεται το εσωτερικο του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Posted December 29, 2004 #8 Share Posted December 29, 2004 Αρχική απάντηση από Daffy [Σήμερα, στις 12:50] Σκεφτομουνα οτι μπορει να αλλαξω και το πλαινο παραθυρο, ωστε να φαινεται το εσωτερικο του.... Aν μιλάς για το Shark μάλλον θα μοντιφάρεις το δικό του πλαϊνό γιατί δεν υπάρχει TT πλαϊνό με ακρυλικό παράθυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Posted December 29, 2004 #9 Share Posted December 29, 2004 Αρχική απάντηση από Michalis76 link Παρα πολυ καλο αν δεν ειχα παρει το τσουναμι θα το ΄παιρνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Posted December 30, 2004 #10 Share Posted December 30, 2004 Παιδιά έχει παραγγείλει κανένας από multirama online, γιατί το κατάστημα της Λάρισας αγνοεί την υπαρξή του για τα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoTSoS1416003173 Posted December 31, 2004 #11 Share Posted December 31, 2004 Παραγγειλαμε χθες απο το online καταστημα του Multirama με εναν φιλο μου το Shark με καταθεση στην τραπεζα... Τωρα απλα περιμενουμε να ερθει (Μαλλον απο βδομαδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Posted December 31, 2004 #12 Share Posted December 31, 2004 Αν είναι περιμένω το συντομότερο δυνατό εντυπώσεις από multirama και φυσικά εντυπώσεις από το κουτι με photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoTSoS1416003173 Posted January 5, 2005 #13 Share Posted January 5, 2005 Ηρθε σημερα το shark απο τα Multirama (η καταθεση στην τραπεζα ειχε γινει την πεμπτη). Το κουτι ειναι αρκετα ομορφο, σχετικα ευριχωρο και τα καλωδια μαζευονται ευκολα... Εχει και καποιες πολυ καλες λεπτομεριες οπως στους δισκους που πατανε πανω σε κατι μαλακο σαν λαστιχο για να μην τριζουν και το κλιπ για τις PCI καρτες που τις πιανει ολες μαζι. (Σημειωση: το κουτι δεν ειναι δικο μου αλλα ενος φιλου) Στα αρνητικα του κουτιου ειναι κατα την αποψη μου το πλαϊνο που δεν ειναι παραθυρο αλλα τρυπιο με αποτελεσμα πιστευω να ρουφαει ο πισω ανεμιστιρας σκονη απο εξω. Επισης δεν μου αρεσε που ενω ολο το κουτι ειναι πολυ ελαφρη η πορτα ειναι βαρια λες και δεν ειναι απο αλουμινιο και δεν ανοιγει μεχρι 180 μοιρες οπως σε αλλα κουτια... Τελος βρισκω δυσκολο τον καθαρισμο του μπροστα φιλτρου για τον οποιο πρεπει να ανοιξεις ολο το μπροστα καπακι μεσω 6 κλιπ Κατα τα αλλα πιστευω οτι ειναι ενα παρα πολυ καλο με πολλες ευκολιες (οπως και το removable tray) κουτι απλα με 15 ευρο ακομα μπορεις να παρεις Stacker (Δυστηχως photo δεν ειναι δυνατον να βγαλω διοτι δεν εχω ψηφιακη φοτογραφικη μηχανη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.