Jump to content



CORSAIR AX 1500i 1500W DIGITAL TITANIUM PSU


Recommended Posts

Νικος Αγγελου

Μολις το αγορασα , πριν 3 ημερες απο E-shop Πατρας..!!!! 1-8-2015

Πανακριβο.. 477 ΕΥΡΩ..αλλα ΑΞΙΖΕΙ όλα τα λεφτα του..!!!

CPU : INTEL I7 3970X EXTREME EDITION O/C 4.8GHZ GRAPHICS CARD : ASUS GTX TITAN 6GB M/B : ASUS RAMPAGE IV EXTREME RAM 32GB 2400MHZ CORSAIR DOMNATOR PLATINUM CPU LIQUID COOLER : CORSAIR H 110i GT LIQUID CPU COOLER PSU :CORSAIR AX 1500i DIGITAL TITANIUM around 95 % efficiency CASE :CORSAIR OBSIDIAN 900D FULL TOWER SSD :SAMSUNG 840 PRO 512 GB SECONDARY STORAGE : 2X 2TB SEAGATE

:3TB SEAGATE :3X4TB SEAGATE OS :WINDOWS 10 PRO 64 BIT  ENGLISH EDITION KEYBOARD :MADCATZ STRIKE 7 GAMING KEYBOARD

MOUSE :LOGITECH G9X Laser  TOUCHPAD

Link to comment
Share on other sites

Ο λογος του θεματος; Το εγραψες και σε 2 ακομη thread. Θα ηταν ωραιο να βλεπαμε ενα σχετικο ποστ στο "οι αγορες μας" , με εικονες και τα λοιπα. Εαν θες κανε μια επισκεψη εκει :)

Link to comment
Share on other sites

Εκανα μία πρωινή βόλτα και βρήκα το ίδιο πράγμα γραμμένο σε 3-4 σημεία του forum.

Το θέμα σου θα είχε νόημα αν ρωτούσες κάτι που δεν καταλαβαίνεις πάνω στο τροφοδοτικό, αν είχε κάποιο πρόβλημα ή αν ήθελες να μας βγάλεις μερικές φωτογραφίες να το δούμε γράφοντας μερικά λόγια.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που γίνεται είναι να γράφεις παντού το σύστημά σου. Καλορίζικο να ειναι και να το χαρείς αλλά μη συνεχίσεις το ίδιο βιολί γιατί δε θα τα πάμε καλά Αυγουστιάτικα. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τελικά δεν είχα δει το πμ που μου έστειλε ο φίλος, οπότε μας αφήνει για έναν μήνα μπας και περάσει η ζέστη του καλοκαιριού και ηρεμήσει λίγο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.