Jump to content



Recommended Posts

Χαιρετώ παίδες , είμαι κάτοχος ενός ASUS N551jm , και πριν απο 3 βδομάδες για καποιο λόγο εκανα factory restore στα bios και μετά το λαπτοπ δεν ξανάνοιξε ποτε!! Δηλαδή τι εννοώ, όταν πατούσα το power , το κουμπί άναβε αλλά η οθόνη παρέμεινε μαύρη , ούτε logo ούτε τιποτα , ούτε άναβε το λαμπάκι του σκληρού , το είχα αφησει και κανά 5 λεπτό μπας και μπει στα windows και ακουστεί ο ήχος εκκίνησης αλλά τιποτα ... Το πακέταρα και το έστειλα στην Asus για service. Μέσα σε μια μέρα απο την ημέρα που το παραλαβανε το είχανε έτοιμο και μου είπανε οτι απλά ξαναφλασαρανε τα bios... Αυτο ρε παίδες πως γίνεται , λίγο που το έψαξα , δν βρήκα κάτι .. Και δεν μπορώ καταλάβω πως γίνεται απο την στιγμή που το λαπτοπ ειναι "νεκρό". Παρακαλώ τους προβολείς σας.

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς το λάπτοπ δεν ήταν νεκρό. Απλά έπεσε σε ύπνο  :)  Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να το ξυπνήσεις αν π.χ. αν βγάλεις για λίγο(1 λεπτάκι) τις μνήμες και τις ξαναβάλεις. Κάτι τέτοιο έκαναν, άνοιξε και φλασάρανε το BIOS.

Link to comment
Share on other sites

Μα τις είχα βγαλει !! Τις καθάρισα με οινόπνευμα , κ δεν ενοιωθε σου λεω τιποτα!! Πως αλλιώς το ανοίξανε !! Επίσης μπαταρία δεν βρήκα για να την βγάλω, μάλλον την έχουν σε τσιπ, οποτε τρέχα γύρευε , στη μητρική πάνω ειχε 100δες τσιπάκια

Έγινε επεξεργασία από skepasti21
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.