Jump to content



Νεο monitor, "νεα" καρτα, αρχαια τα υπολοιπα... προβλημα!


Isolated

Recommended Posts

Εχω ενα αρχαιο πισι, celeron 400αρι, με 256 ραμ, 6 ολοκληρα γιγα σκληρο..και ιδου!

Καθε φορα που εχω βαλει Xp δεν αναγνωριζει σωστα την GeForce2 MX400... την βλεπει αλλα βγαζει ενα "!" και δεν παιζει καθολου παιχνιδια...εχω προσπαθησει με τελευταιους οδηγους κλπ. αλλα παλι τα ιδια κανει και δε φευγει το "!"...ενω με Windows Me παιζει κανονικα! εχθες πηρα καινουρια οθονη (samsung 997DF) και μου κοπηκε η χαρα:boxed: οταν ειδα πως 32bit χρωματα μου "δινει" μεχρι τα 1024χ768 ενω μετα δινει 16. Επισης οδηγους της οθονης δεν μπορω να εγκαταστησω λογω αυτου του σφαλματος: "Error occur, while installing monitor adaptor. (error code 259)" . Και εφοσον δεν εχει οδηγους δε μου δινει και επιλογες για refresh rates... που απο το μενου της οθονης βλεπω οτι ειναι στα 60Ηz!!

Αν εχετε ιδεα για το τι μπορω να κανω για να εγκαταστησω σωστα την οθονη πειτε μου. δε θελω να βαλω "Παραθυρα Χιλιετιας", λογω βαρεμαρας αλλα και επειδη μαλλον σε κανα μηνα θα παρω καινουριο συστημα ετσι κι αλλιως...απλα μεχρι τοτε αν μπορω θελω να φτιαξω αυτο το προβλημα..

Αυτο το τρεμοπαιγμα ειναι μονο θεμα refresh rate ετσι?

Ακομα, στα αριστερα της οθονης διακρινω κατι σαν "pattern" ας πουμε... σαν πλεγμενες "γραμμες"... ειναι και αυτο θεμα drivers η τσου?:nuke:

ευχαριστω για τον πολυτιμο χρονο σας..:daisy:

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το πρόβλημα το είχα κι εγώ παλιά

Πρέπει να στήσεις την κάρτα σου σαν μια τυπική VGA μέσα από τα προγράμματα οδήγησης (drivers) που έχουν τα ίδια τα XP και κατόπιν να στήσεις τους drivers της nvidia

Link to comment
Share on other sites

kaydn προσπαθησα αυτο που λες.. ακου (η μαλλον διαβασε) τι εκανα... uninstall τους drivers, μετα το εβαλα να κανει search εβαλε μια version 4.κατι... και μετα περασα εγω τα 6.1.77...τα ιδια με πριν ηταν... εκανα παλι uninstall, και κατευθειαν απο καθολου οδηγους εβαλα τα 6.1.77 και παλι τα ιδια... εσυ πως ακριβως το χες καταφερει?

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω οτι θα κάνει δουλειά το βάλε-βγάλε αλλά θα κάνει μάλλον αν κατεβάσεις τους τελευταίους drivers και βάλεις την κάρτα σου αρχικά σαν τυπικό προσαρμογέα VGA..;)

Link to comment
Share on other sites

Δε μπορω σ αυτη τη φαση να κατεβασω...σε μια περιπου βδομαδα που θα παρω διεσελ, θα επιχειρησω και αυτο που λες. Μπορειτε να μου πειτε πως ακριβως την βαζω ως τυπικο προσαρμογεα VGA? ειναι κατι αλλο απο uninstall?

Link to comment
Share on other sites

Κάνεις δεξι κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πάς στις "ιδιότητες".Μετά πας στις "ρυθμίσεις" και επιλέγεις το "Για προχωρημένους".Αφου το κάνεις αυτό επιλέγεις το "Προσαρμογέας" και μετά "Αλλαγή" και μετά διαλέγεις μέσα απο την λίστα τα τυπικά που έχει πάνω-πάνω...γίνεται και απο τη "διαχείριση συσκευών" μέσα απο τις "ιδιότητες" του "Ο υπολογιστής μου"......:);)

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να πας από το control panel > system> καρτέλα hardware> και μετά οδηγός προσθήκης υλικού (δε θυμάμαι πως είναι στην αγγλική έκδοση).

Από εκεί ακόλουθα τα βήματα και όρισε την κάρτα σου ως μια τυπική AGP VGA.

Tο πρόβλημα σου είναι ότι βλέπει την κάρτα σου σαν τίποτα.. . και εσύ πρέπει με κάποιον τρόπο να ορίσεις ότι αυτό το τίποτα είναι μια VGA κάρτα και μετά να στήσεις τον δικό της driver.

Link to comment
Share on other sites

Μα τη βλεπει..... και δε τη βλεπει! αν παω στο Add Hardware wizard μου λεει για troubleshoot και δε μπορω να κανω αλλαγη σε απλο vga controller... οπως το βλεπεις ειναι μετα απο uninstall και αφου εχει κλεισει το αυτοματο add hardware των win...

post-1779-1416071506,4961_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.