Ilias83 Posted December 31, 2004 #1 Share Posted December 31, 2004 Δεν ξέρω γιατί , αλλά έχω ψιλοκολλήσει με την μάρκα λίγο...Πήρα τη μητρική μου Albatron και μετά και την κάρτα γραφικών... Με εξέρεση ένα προβληματικό ανεμιστηράκι που χάλασε γρήγορα (αλλά έτσι και αλλιώς θα άλλαζε μιας και δεν ικανοποιούσε και στην ψύξη) έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος προς το παρόν...Έτσι σκεφτόμουνα μιας και θέλω να πάρω κάρτα γραφικών, να τα σκάσω και να πάω να πάρω μια από τις Hi-End με σκοπό βέβαια να μην κάνω αναβάθμηση τα επόμενα χρόνια...Σκέφτομαι για την 6600 της Albatron μόνο που κανει 242 στο Πλαίσιο... Επειδή γενικά δεν έχω ψαχτεί τρελά ακόμα θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει, τελικά αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για αυτήν την κάρτα;Και αν όχι προτείνετέ μου κάποιες εναλακτικές...’ντε και καλή μας Χρονιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Posted December 31, 2004 #2 Share Posted December 31, 2004 Εγω στη θεση σου θα επερνα μια Prolink αν τα 242 θεωρεις οτι ειναι πολλα ..... Την εχουν παρει καποιοι απο το φορουμ και εχουν μεινει ευχαριστημενοι....Ασε που ειναι αρκετα φτηνοτερη απο την Albatron. Αργοτερα βαζεις και ενα artic cooling και εισαι αρχοντας ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Posted December 31, 2004 #3 Share Posted December 31, 2004 Για τα λεφτα που κοστιζει μια 6600Gt ειναι οτι καλυτερο υπαρχει... Ριξε μια ματια Συγκριση 6600Gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Posted December 31, 2004 Author #4 Share Posted December 31, 2004 Μήπως ξέρετε και τιμούλες;Και με ενδιαφέρει να υπάρχουν Ελλάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Posted December 31, 2004 #5 Share Posted December 31, 2004 H albatron παντως δεν ειναι κακη... Ριξε μια ματια στο δευτερο λινκ που σου εδωσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Posted December 31, 2004 #6 Share Posted December 31, 2004 καλό είναι να παίξεις ανάμεσα σε 6600 gt και να πάρεις τη φθηνότερη διότι με μία αλλαγή ψύκτρας όλες έρχονται στα ίδια επίπεδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Posted December 31, 2004 #7 Share Posted December 31, 2004 Από την εμπειρία μου από κάρτες γραφικών Albatron θα σου έλεγα να προτιμήσεις κάποια άλλη... Δεν ειναι κακές, αλλά είναι για Default καταστάσεις κυρίως. Όσο κι αν μου αρέσουν οι μητρικές της, στις κάρτες δεν τις προτιμώ. Οι prolink είναι σκυλιά ακομα κι αν δεν ανεβαίνουν τρελά. Πάντως, όποια και να διαλέξεις δε νομίζω να σε απογοητεύσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Posted January 1, 2005 #8 Share Posted January 1, 2005 Ρε παιδια ποσο εχει η προλινκ και απο που στην αθηνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Posted January 1, 2005 #9 Share Posted January 1, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Ρε παιδια ποσο εχει η προλινκ και απο που στην αθηνα? ~175+φπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Posted January 1, 2005 #10 Share Posted January 1, 2005 Προσωπικά όταν έψαξα στο Overclockers.co.uk από πλευράς default ρολογιών βρήκα ως καλύτερη επιλογή την σύνθεση της "Gainward Ultra 1960 Goes Like Hell (6626) GeForce 6600 GT 128MB DDR3 TV-Out/Dual DVI (AGP)" και της "Galaxy GeForce 6600 GT 128MB DDR3 TV-Out/DVI (AGP)" ως δεύτερη επιλογή μιας και η τελευταία φοράει πάλι 1.6ns μνήμες...Δυστηχώς ακόμα δεν έχω προλάβει να δώ τί παίζει εδώ που είμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Posted January 1, 2005 #11 Share Posted January 1, 2005 Παρε την Albatron μια χαρα καρτα ειναι. Την πηρα προχθες και μου κανε μαλακιες λογο της παστας που εχει στο cooler με το που εβαλα ομως ceramic εφυγαν στα ουρανια τα ρολογια της!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Posted January 1, 2005 #12 Share Posted January 1, 2005 Ποσο πηγε δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Posted January 2, 2005 #13 Share Posted January 2, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 00:02] Ποσο πηγε δηλαδη? Core: 595Mem: 1066Ανεβαινει και αλλο απλα σιγα σιγα. Βεβαια πιστευω οτι θελει και καλυτερη ψυξη ειδικα στις μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Posted January 2, 2005 #14 Share Posted January 2, 2005 Σε Συγκριτικό τέστ που έχω διαβάσει ο ανεμιστήρας της albatron είναι καπετάν φασαρίας.Αν δεν σε ενδιαφέρει το χρηματικό για μενα προτίμησε την leadtek έχω ακούσει καλά λόγια γιαυτήν http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=6280 Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted January 2, 2005 #15 Share Posted January 2, 2005 Εγώ πείρα την MSI από το eshop και μπορώ να πω οτι σε νορμάλ κατάσταση είναι special. Μόλις ξεπεράσω το πρόβλημα της ψύξης του prescott θα κάνω τα πειράματα...H κάρτα έχει απο μόνη της 5 level o/c ξέρει κανείς λεπτομέριες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.