Jump to content



Motherboard gia P4


sangelos

Recommended Posts

Παιδια πρωτα απο ολα ευχομαι καλη αρχη και επιτυχια στο site!

Eχω εναν P4 2.4Ghz και θα ηθελα μια μητρικη περιπου στα 100 euro τελικη τιμη. Εχετε να προτεινετε κατι; Kυριως με ενδιαφερει η σταθεροτητα του συστηματος και οχι το overclocking. Για την ABIT IS7-E 90 euro τελικη, τι γνωμη εχετε;

Link to comment
Share on other sites

Επειδη ειναι κοινη απορια αυτη σχετικα με την επιλογη μεταξυ σταθεροτητας/οverclocking

η αποψη μου ειναι οτι η μητρικη η οποια ειναι σταθεροτερη σε oc ειναι και σταθεροτερη σε default για ευνοητους λογους. Ολες πανω κατω οι μητρικες ειναι "jet" σε default. Το ποια ειναι η πιο σταθερη εξαρταται απο την ποιοτητα των υλικων, πυκνωτες κλπ που χρησιμοποιηθηκαν στην υλοποιηση της. Αρα οι μητρικες που ειναι φτιαγμενες για oc ειναι αυτες με την καλυτερη ποιοτητα εξαρτηματων. Παντως για την συγκεκριμενη m/b εχουν ακουστει καλα λογια/εντυπωσεις. Ετσι κι αλλιως με <100ευρω πας για 865, οποτε αυτη και η Asus p4p800 σου μενουνε για επιλογες.

Link to comment
Share on other sites

Εγω πάλι έχω κάψει μια A7V266-E κι έχω στείλει RMA μια Α7ΝΧ-Χ :D (asus κι οι 2)

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η ΝΧ δούλευε για 7 μήνες (!!!) χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ Crash... μέχρι που της άλλαξα μνήμες (ddr400) και την έκανα synch (1:1) 200fsb σε athlon xp οπότε και άρχισε σιγα σιγά τα blackouts... βέβαια το τελικό χτύπημα το έφαγε απο την τάση της ΔΕΗ... αλλα anyways..

Άλλαξα σε Albatron και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.