Jump to content


Nec 2500 vs LiteOn -812S


Pieros

Recommended Posts

Εγώ πρόσφατα που έιχα παρόμοιο δήλιμμα, διάλεξα τελικά το NEC 2510Α.

Με 100 ευρώ τελική δεν βρήκα λόγο να ασχοληθώ με firmware.

Αν όμως λες για αυτά τα 2, επειδή δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το dl, τότε τεκμηριωμένη γνώμη δεν έχω, απλά το NEC είναι δοκιμασμένο από πολλούς και δεν έχουν ακουστεί παράπονα.

Link to comment
Share on other sites

Καλά δεν είναι τα 80€ πρέπει να δώσω παραπάνω?

Το λιτε ον δεν εχει form για DL? :024:

Υπάρχει firmware που μετατρέπει το 812 σε 832.Έχει δοκιμαστεί , αλλά δεν ξέρω εάν το έχουνε δοκιμάσει πραγματικά σε dl dvd, μιας και βρίσκονται δύσκολα και είναι και ακριβά.Παρεπιμπτώντος, έφερε το Πλαίσιο τα Verbatin,προς 18€ έκαστον!!!!!!!! :010: :017:

Link to comment
Share on other sites

Εγω σου προτεινω επισης το liteon 832s το ειδα σημερα στο media center στην Στουρναρη στα 93 ευρω τελικη!Μιην ξεχνας και τα καλουδια που εχει οπως το kprobe ενω σαν recorder ειναι παρα πολυ καλο.

Link to comment
Share on other sites

τα πρώτα Liteon DVDR ήταν μέτρια ως χάλια είχα και γω ένα 411. για τα τελευταία δεν ξέρω. στη θέση σου θα έπερνα μάλλον το nec που είναι πιο σίγουρη λύση και θα περίμενα μερικούς μήνες να σταθεροποιηθούν τα πράγματα όπως στα CDR για ένα καλύτερο τελικό μοντέλο.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως το 832S που έχω εδώ και μιά εβδομάδα περίπου, και υπολογίζοντας ότι γράφω στα 5 dvd την ημέρα σε 4x μάλιστα, δεν έχει πρόβλημα παρουσιάσει κανένα dvd, υποστήριξει έχει μέγάλη από χρήστες, οπότε ψηφίζω 832!!1:007: :007:

Link to comment
Share on other sites

Pieros to 812 μπορει να μετατραπει σε 832 σχετικα ευκολα εχω γραψει αντιστοιχο οδηγο εδω

Εχει δοκιμαστει και με DL media και η εγγραφη δεν ηταν περιισσοτερο η λιγοτερο προβληματικη απο αντιστοιχες αλλων DL drives.

Οποιο και απο τα 2 drives να παρεις δεν προκειται να απογοητευτεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.