Jump to content

spresv

Premium Members
  • Posts

    4.031
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Everything posted by spresv

  1. Αν οδηγεις aventador με καπελακι φορεμενο αναποδα, αυτα αξιζει να παθαινεις. Ημαρτον και ελεος.
  2. Απλα ζηλευεις (σηκωσε κανα τηλεφωνο βρε κοπανε)
  3. Εγινες φουλ Τσακωνας τωρα. "Τσιτα" αβανς δε δουλευει τιποτα, και οσες ρουτινες και να υπαρχουν μεσα για cold advance ειναι κυριως για ρελαντι, η διαφορα ειναι μικρη απλα για να κρατησει στροφες (και αυτο για να ζεσταθει πιο γρηγορα) και ισχυουν μεχρι να φτασει η θερμοκρασια νερου 40-50 βαθμους, δηλαδη τα πρωτα 1-2 λεπτα λειτουργειας, ακομη και σε 5 βαθμους εξωτερικη θερμοκρασια. Καποιο προβλημα εχει το αυτοκινητο που απλως δεν εκδηλωνεται σαν σφαλμα.
  4. Πως το κανες αυτο ρε μαστορα??? Εγω 8 βλεπω σε οδηγηση μονο εντος πολης, με κινηση και οδηγωντας σα κοπανος. Πανω απο 8 δεν εχω δει ποτε. Ουτε με την αλφα δεν εχω τοσο μεση. Με γειες ομως. In other news ετοιμαζω και γω 5cyl για την αλφα, αλλα το αντρικειο, το turbo.
  5. spresv

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Dear Jeremy Παρακαλω οπως μου επιστραφει η μια ωρα του χτεσινου Top Gear. Ευχαριστω. Αν ειναι να συνεχισουν αυτο το βιολι, καλυτερα να βγουν σε συνταξη.
  6. Συγκρινετε τα φετινα εσοδα απο τα τελη και τα εσοδα του 2008. Υπολογιστε τωρα ποσα εκατομυρια οχηματα λιγοτερα κυκλοφορουν απο το 2008, και ποσα θα ηταν τα εσοδα του χρονου αν τα τελη επεφταν σε επιπεδα 2008. Συν τον επιπλεον φπα απο ασφαλειες, βενζινες, συντηρηση κλπ. But nnnnnoooooo, αυτο ειναι εξαιρετικα πολυεπιπεδη σκεψη (και βεβαια θα γινοταν απο ενα κρατος που δεν εχει σαν πρωταρχικο στοχο την εξαθλιωση του πολιτη).
  7. Να εχεις ενδειξη γιατι? Μια φορα στεγνωσε απο λαδι, εκανε τη ζημια, τελος. Οσο για τα πειρακια, προφανως και δεν ασχολειται κανεις, γιατι ειναι πολλη δουλεια, μεγαλη μανουρα για να μην παρουν πολλα λεφτα. Ενω με τοση μουργα οταν το καημενο δουλευει τοσο πλουσιο, τερματιζουν ολα τα καψερα τα lambda limiters και βγαζει check engine. Εκει περα το διαβαζει ο αλλος οτι το error λεει lambda μεσα, σου λεει μαστορα θες καινουριο αισθητηρα , αυτος τα παιξε και διαβαζει λαθος :tomato:.
  8. Κακη καυση my hairy arse, οτι πιο γενικολογη δικαιολογια θα μπορουσαν να δωσουν, η οποια να μη σηκωνει και πολλες πολλες ερωτησεις. Ημαρτον σε αυτοκινητο τοσα λεφτα. Anyway, στο θεμα, ας πουμε οτι οντως ειναι κακη καυση, αρα ατελης ή ημιτελης, αρα φτωχο. Αρα θερμοκρασιες. Δεν παιζει να την ακουσαν τα χιτωνια απο θερμοκρασιες και το πιστονι να ειναι αθικτο, αυτο θα την ακουγε πρωτο και απο την διαστολη θα βρονταγε και τα χιτωνια. Κατα πασα πιθανοτητα αυτο που σου συνεβη προηλθε απο ελλειπη λιπανση, το οποιο με καποιο τροπο επηρεασε ολη την πλευρα. Σκουπιδακι στο oil way? Κλασμενη αντλια? Κατι απ'ολα. Παντως οχι "κακη καυση". Α, και με τοση μουργελα στην εισαγωγη, το αυτοκινητο πρεπει να βαραγε πειρακια επι σειρα δεκαδων χιλιομετρων.
  9. spresv

    Supercars & Dreamcars Thread

    Μας εκλεισες το σπιτι ρε Κρις... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KnuNv77rB0Q]Alfa Romeo 4C First Drive, Road and Track. -- /CHRIS HARRIS ON CARS - YouTube[/ame]
  10. Βαφτηκαν, ανακατασκευαστηκαν, μπηκαν καινουρια τακακια (brembo) και καινουριοι δισκοι (επισης brembo, 330mm). Και πριν 4πιστονα φορουσα (Brembo 305mm GT kit - see if you can spot a pattern), αλλα τετοια διαφορα δε την περιμενα. Εν γενει, πλεον ξεμπροστιαζει καθε εννοια ελαστικου και προσφυσης. Σε χαμηλες ταχυτητες ειναι περιπου το ιδιο με πριν, και θελει περισσοτερη προσοχη γιατι μπλοκαρει πολυ πιο ευκολα (αν και πιο ρυθμισιμο, οποτε συνηθιζεται). Σε υψηλοτερες ταχυτητες απλα γονατιζει, δαγκωνεις το τιμονι. Για αντοχη δεν συζηταμε καν. Και γαμω τις βελτιωσεις, worth every penny, και ας φοραγα και πριν 4πιστονα. Α! Στη 2η φωτο φαινονται και τα φιμε που εβαλα πριν τις διακοπες.
  11. Ρε φιλε, τοσο γκεη μπιελα δεν εχει ουτε το punto.
  12. spresv

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Εγω εκανα προσπαθεια για το 2ο επισοδειο, ουτε καν παλεψα το 3ο, δε με κρατησε καθολου.
  13. Παιζει να ειναι η χειροτερη σε ολη την Αθηνα και περιχωρα.
  14. Κανονικα ειχαν εμπρος σποιλερ φορετο στον προφυλακτηρα, τα φτερακια με τους αεραγωγους, τα μαρσπιε και την αεροτομη. Η δικη μου δεν εχει το εμπρος χειλος (διοτι ειναι f/l), και εχει επιπλεον τον προφυλακτηρα με τον διαχυτη, για να κατσει ωραια το 4μπουκο. Και οντως ειχαν και τις ζαντες που εβαλες στη φωτο (οι οποιες βγαιναν μονο για gtv), τις ειχα αγορασει πριν κανα 4μηνο, τις κρατησα 3 μερες ακριβως και τις εκανα τραμπα με αυτες απο GTA που φοραω τωρα. Με τις cup φαινοταν πολυ κυρια και δεν του πηγαινε, σε συνδυασμο με ολα τα αλλα.
  15. Μα το σουλουπι ειναι ιδιο σε ολες τις gtv του πλανητη, αυτο που κανει το συγκεκριμενο ξεχωριστο (νομιζω) ειναι το cup kit με την fl μουρη και το συνδυασμο χρωματων (καροτσα/ζαντα/εσωτερικο)
  16. Δηλαδη λες να αλλαξω ολα αυτα που κανουν το αυτοκινητο ξεχωριστο
  17. Ρε μλκ, εχεις γινει πρασινος
  18. Δεν ειναι αρκετα μεγαλες για να δειξει σε 3 χρωματα, το χω δει σε τετοιου μεγεθους δαγκανες και ειναι λιγο μλκια. Μην κοιτας στης λαμπο που ειναι σα μονοκιλη φρατζολα η δαγκανα . Μαλλον ενα απλο κοκκινο, αν και με ψηνει και κιτρινο, θα κανει ωραια αντιθεση με το μπλε αυτοκινητο και τη σκουρα ζαντα.
  19. Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι δεν ειχα αλλη επιλογη απο το να τις παρω, ετσι
  20. Και εκει που κοιταγα τους καινουριους shiny δισκους μου (330), λεω κριμα ειναι να μενει δισκος απατητος γιατι το τακακι της δαγκανας μου ειναι μικροτερο (brembo gt 305 kit). Ε, αναγκαστικα λοιπον, πηρα και ενα ζευγαρακι τετοιες... Τακακι ιδιο με evo (what kind of sorcery is this), φωτο τοποθετημενες μετα το καλοκαιρι, και του χρονου φουντουνια.
  21. Εχε χαρη που δε φορας 17ρια, αλλιως θα στα χαριζα
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.