Jump to content



PSU για peltier


whitewolf1442169066

Recommended Posts

εψαξα στο net αλλα δεν βρηκα καποιο σχεδιο συγκεκριμενο 15V για πελτιερ 226w.θελω να εχω την χαρα της κατασκευης (και της καταστροφης :073: )και δεν βρισκω.ξερει κανεις κανα λινκ με σχεδιο και υλικα?

Link to comment
Share on other sites

http://www.overclockers.gr/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=18

15.3 volt μπορούμε να πάρουμε από τη φύσσα του ATX

Τώρα....το άν θα αντέξει να τροφοδοτήσει με τα απαραίτητα Αμπέρ το πελτιέρ....είναι καθαρά θέμα ποιότητας του τροφοδοτικού μας.

Link to comment
Share on other sites

Κώστα θες να φτιάξεις ένα psu που να δίνει 15 βολτ για peltier ?Φοβάμαι πώς θα βγεί ΑΡΚΕΤΑ ακριβό και δεν ξέρω πόσο ευκολα και που θα βρείς transistor για 15+ Amp !και πόσο φθηνά είναι. Στο εξωτερικό που πουλάνε PSU για Peltier έχουν τιμές 100+ε! Όλο και κάποιος απο τους λόγους που σου ανέφερα θα ησχύει για να δικαιολογεί εν μέρη την τιμή αυτή...

Link to comment
Share on other sites

Ο μετασχηματιστής δεν θα σου "φάει" πολλά. Εκεί που θα ξεφραγκιαστείς είναι στην ανόρθωση. Τα περισσότερα μαγαζιά που πουλάνε ηλεκτρονικά είδη έχουν έτοιμες λύσεις αλλά και συναρμολογούμενες (για την χαρά της δημιουργίας).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.