Jump to content


dual psu mod


georgeks78

Recommended Posts

θελω να ενωσω τα 2 τροφοδοτικα μου για να αναβουν ταυτοχρονα. Τον ενα τροπο τον ξερω και ειναι ευκολος. Τα 2 πρασινα και 2 μαυρα απο καθε τροφοδοτικο και ειμαστε οκ. Αν δεν θελω ομως να πειραξω τα τροφοδοτικα και χρησιμοποιησω το 2ο τρπο που χρησιμοποιειται και διακοπτης , μπορω να χρησιμοποιησω οτι διακοπτη θελω η πρεπει να εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα?

μιλαω για το διακοπτη στο λινκ εγω εχω κατι αντιστοιχο αλλα πιο μικρο και ομορφο και βεβαια δε ξερω αν εχει καμμια σχεση με αυτο που χρησιμοποιει ο τυπος στη φωτο.

http://www.virtual-hideout.net/guides/atx_psu_mods/index.shtml

Link to comment
Share on other sites

Επειδη δεν καταλαβα ακριβως αυτο που θελεις να σου πω πως γινεται: Αν ενωσεις το πρασινο καλωδιο μετον αριθμο 14 με ενα οποιοδηποτε μαυρο καλωδιο, τοτε οταν ανοιξεις το διακοπτη του τροφ. τοτε αυτο θα αρχισει να δουλευει. Μπορεις να βαλεις και ενα διακοπτη αντι για ενα απλο καλωδιακι.

Τωρα για να δουλευουν παραλληλα με το ανοιγμα του πισι πρεπει (καλυτερα να παρεις 2 προεκτασεις του ΑΤΧ καλωδιου για να ισχυει η εγγυηση αν γινει καμια μπαρουφα):

ενωνεις μεταξυ τους τα καλωδια 14&15. επισης στο 2ο τροφοδοτικο γειωνεις το 7ο με το 8ο πιν.

Αυτα

post-56-1442173723,6418_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.