Jump to content



o/c σε GF4 MX440


spresv

Recommended Posts

Χελοου εγκεν

Σκεφτομαι οταν γυρισω Αθηνα να τουμπανιασω λιγο την ΜΧ440 μου (φτηνη ειναι, μπορω να την αλλαξω οποτε γιατι να μην το δοκιμασω?) αλλα για να μην ρωταω τοτε, και επειδη των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν lol, ρωταω τωρα.

Κατ αρχην στο προγραμμα είναι η αγορα ενός Τερατος ΙΙΙ (Giant III). Η ηδη υπαρχουσα ψυκτρα είναι ικανοποιητικη αλλα καλυερα για να χουμε το κεφαλι μας ησυχο…

Με ποιο προγραμμα θα κανω overclock? Υπαρχει μια ρυθιση από τον πινακα ελεγχου της Nvidia. Αρκει αυτό? Επισης θα πρεπει να δωσω ρευμα στο AGP? Μην το καψουμε κιολας….

Τωρα οσον αφορα τα testing progs. Τι ακριβως ρεπει να χρησιμοποιησω? 3DMark? Όταν ακομα το πισι μου ηταν σε κατασταση αποσυνθεσης (επι gigabyte) όταν ετρεχα PCMark καπου στο 6ο τεστ Web Page something απλα εκλεινε το προγραμμα. Τωρα το πισι είναι από φορματ και είναι πεντακαθαρο. Ποσο λετε να φτασω? Τωρα δεν θυμαμαι ποσο είναι….Νομιζω ότι οι μνημες είναι 470…

Να δουμε……

Link to comment
Share on other sites

δεν το διατύπωσα σωστά μάλλον riva tuner με omega drivers μαζί και πέτυχα τρομερά αποτελέσματα στην δικιά μου 175/400 σε 265/600 geforce3ti200, εχω ανέβει και σε μεγαλύτερεσ συχνότητες όπως 280/520 και 220/660 αλλα δεν ήμουν σταθερός και έβγαζε αρτικραφτς

Link to comment
Share on other sites

Αν σου κλείνει το 3d mark σε κάοιο τεστ μάλλον είναι θέμα θερμοκρασίας στην κάρτα. Το είχα πάθει και εγώ μέχρι που έβαλα έναν ανεμιστήρα να φυσάει πάνω της και έκανε όλα τα τεστ. Δοκιμασέ το πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητε Greek το PCMark ετρεχα και εκλεινε.

Οπως προειπα ομως θα προηγηθει οπωσδηποτε αγορα της Giant III. Ειδικα τωρα που εχει πεσει σε αρκετα χαμηλα επιπεδα. 35€ τελικη στο hac.

Link to comment
Share on other sites

ε όχι και το ίδιο, φαντάσου τη θα φοράει η gf4mx σε σχέση με αυτο που θα μπεί, μπορει καν και να μην είχε ανεμιστηράκη.

να και μια φωτογραφία απο την δικιά μου :043: :043: :043:

post-23-1442173725,6046_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.