Jump to content



HP Service


couveland

Recommended Posts

Γειά χαρά, πρώτο μου post εδώ. Ενας HP Deskjet 3420 (από τα φθηνά μοντέλα), έχει σπάσει ένα πλαστικό από τη κεφαλή, αυτό που κρατάει τον ιμάντα. Εχει αγοραστεί 1,5 χρόνο.

Αξίζει να πάει για service ? Τι λέει το service της HP στην Ελλάδα ?

Link to comment
Share on other sites

Ζητα αν μπορουν να σου κανουν μια εκτιμηση κοστους πριν προβουν σε εργασια .
Δυστυχώς, ακόμη και μόνο εκτίμηση να σου κάνουν πρέπει να πληρώσεις. Πριν 4 χρόνια αυτό κοστολογούταν στις 10.000 δρχ. Τώρα δεν ξέρω....
Link to comment
Share on other sites

To service της HP στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο. Και τις 3 φορές που μου έχει τύχει κάτι ανάλογο ταλαιπωρήθηκα αρκετά και στο τέλος με τα χρήματα που έδινα έπαιρνα το κανούργιο μοντέλο του scanner ή του εκτυπωτή που είχα στείλει για service.

Link to comment
Share on other sites

Δεν σε συμφέρει να πας να το φτιάξεις. Καλύτερα να πάρεις καινούργιο μαζί με την επέκταση εγγύησης για 3 χρόνια και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μόνο τα εργατικά είναι 40-50 ευρώ. Και άλλα 40 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων έχεις πιάσει τα 80 ευρώ. Με αυτά παίρνεις έναν αντίστοιχο με καλύτερα χαρακτηριστικά.

Link to comment
Share on other sites

Εννοείς το οδοντωτό κομμάτι πίσω από την κεφαλή που πιάνει πάνω στον ιμάντα για την κίνηση της κεφαλής; Αν ναι και έχεις κρατήσει το κομμάτι μπορείς να το κολλήσεις.

Το έχω κάνει εγώ σε έναν 3550 ο οποίος δουλεύει μια χαρά.

Δοκίμασε το, έτσι κι' αλλιώς δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

LOGO rulezzzzzzz

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.