Jump to content



Asus P4S800D


y3k

Recommended Posts

γειά σας :-)

αρχικά είχα μια motherboard, την Gigabyte 8S648FX με celeron 2,4... όμως όταν άλλαξα σε Asus P4S800D, η cpu ανάλογα με τη χρήση κάνει έναν ήχο σιγανό ένα "φσστ" (δεν είναι sσυνεχόμενος ο ήχος) δεν φταίει κάποιο από τα cooler 1) διότι έχω κάνει disabled το QFan technology και 2) επειδή έκανα μια εκκίνηση χωρίς cooler παλιά (για λίγα sec) και ο ήχος πάλι ακουγόταν...

Μήπως αυτή η Asus P4S800D η P4S800 τον κάνει αυτόν τον ήχο και είναι φυσιολογικό? η έχει κάποιο πρόβλημα η cpu? (την motherboard την έδωσα πίσω και πήρα μια ίδια P4S800D και πάλι ο ίδιος ήχος.)

thx :-)

Link to comment
Share on other sites

Αν θα μπορουσες να μας προσδιορισεις λιγο καλυτερα το ειδος του ηχου θα ηταν πιο ευκολο να καταλαβουμε.

Παρολαυτα, ετσι οπως το περιγραφεις,αν δεν εχει καμια σχεση με fans, πιθανολογω οτι μπορει να ειναι τα πηνια της ASUS.Το εχω συναντησει ξανα σε αλλο μηχανημα οπου πραγματι κατα τη διαρκεια χρησης της CPU τα πηνια <<τσιριζαν>>.

Αν πεφτω εξω δοκιμασε να μας περιγραψεις λιγακι παραπανω τον ηχο... ;)

Link to comment
Share on other sites

Ο ΗΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ( ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒ ΚΑΛΑ) ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΗΝΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΚΝΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΣ CPU KAI KAT ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ , ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.