Jump to content



LG 1715S


alexst

Recommended Posts

Αγόρασα μία TFT οθόνη, την LG 1715S. Με το που την συνέδεσα όμως στον υπολογιστή παρουσιάζει το εξής περίεργο: όταν στο TV OUT της κάρτας γραφικών (RADEON 9000) έχω συνδεδεμένο το καλώδιο S-VIDEO που πάει στην τηλεόρασή μου, η οθόνη βγάζει συνέχεια το μήνυμα OUT OF SCAN RANGE και δείχνει μαύρη εικόνα, όσο είναι στο DOS. Μόλις μπει στα WINDOWS λειτουργεί κανονικά. Όταν bootαρει το μηχάνημα χωρίς το καλώδιο στο TV OUT, όλα παίζουν κανονικά και DOS και WINDOWS. Φταίει η οθόνη ή η κάρτα γραφικών; Καμία λύση;

Link to comment
Share on other sites

όταν λες DOS να υπο8έσω ότι αναφέρεσαι στις οθόνες του boot πριν μπει στα Windows... Νομίζω ότι έιναι νορμάλ συμεριφορά. Αν μάλιστα ανοίξεις εκέινη την ώρα την TV στο κανάλι του video, πιθανότατα να δεις την οθόνη του υπολογιστή σου. αν όντως συμβαίνει αυτό τότε δεν έχεις κάποιο πρόβλημα απλά έτσι λειτουργεί το TV out της κάρτας σου. Ανιχνέυει δηλαδή την TV και στέλνει το σήμα εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Όλα όσα λες ειναι σωστα.Συμφωνουμε.Γιατι ομως δεν γινοταν και πριν?Πριν απο την LG ειχα μια αλλη LCD την SONY Μ51.Και πριν ανιχνευε την TV αλλα εδινε το BOOT screen και στα δυο... Δεν ειχα κανει τιποτα. Ολα ηταν οκ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.