Jump to content


Burn-in σε μικρή περιοχή μνήμης - γίνεται;


nicksoti1442169068

Recommended Posts

Έχω παρατηρήσει στο memtest86 ότι, όταν είμαι οριακά πάνω από τη μέγιστη σταθερή συχνότητα, τα λάθη εμφανίζονται σε μια μικρή περιχή μνήμης, πχ 80-90mb. Αυτό επαναλαμβάνεται στο ίδιο dimm, σε διαφορετικά max fsb για διαφορετικά timmings, προφανώς συνήθως κάποιο chip είναι λιγότερο ικανό από τα υπόλοιπα.

Υπάρχει κάποιο utility για burn-in που να μπορεί να κάψει συγκεκριμένη περοχή μνήμης που θα του ορίζω εγώ, ώστε το κάψιμο να είναι πολύ λιγότερο χρονοβόρο;

Αν υπάρχει πείτε ρε παιδιά, διότι παλιότερα είχα κάνει τη γκάφα να κάψω επί 1 εβδομάδα το 1 Samsung μου με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που δέσμευε 16mb, οπότε τώρα όλα τα λάθη βγαίνουν στην περιοχή 240-256 mb, και έτσι φρενάρει και το dual μου!!! Και τώρα το Samsung έχει γίνει σκλήρό σαν πέτρα, δεν καταλαβαίνει ούτε από κάψιμο ούτε από τάσεις, θα θέλω κανα μήνα να το ξανακάψω όλο από την αρχή!

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αν έβγαζε κάποιος κάτι σε win δεν θα ήταν πολύ χρήσιμο; Στο memtest θα έβλεπες σε ποιες διευθύνσεις είναι το πρόβλημα και θα επικεντρονώσουν εκεί, τσάκα - τσάκα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αυτό θα επηρέαζε τη συνολική λειτουργία του dimm μακροπρόθεσμα, όντας...μισοκαμένο. Το δικό μου ας πούμε έγινε χειρότερο από πριν μετά την γκάφα μου..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.