Jump to content



Ποιά οθόνη?


Sheik_Yerbouti

Recommended Posts

Είμαι στη φάση αγοράς 17" CRT οθόνης. Μετά από μικρή ερευνα αγοράς σε ιντερνετικά μαγαζιά εχω καταλήξει στην PHILIPS 107T

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.15618

και στην LG 710BH

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.168217

Και οι δυο ειναι flat. Αυτή που είχα σταμπάρει πριν ήταν η Flat Ice της Philips αλλά κάποιος βούτηξε την τελευταία! Επίσης έχω δεί και την SAMSUNG SYNCMASTER 795DF αλλά ο τύπος στο e-shop μου είπε ότι δεν αξίζει ιδιαίτερα κ από τις τρείς προτείνει LG γιατί έχει πολυ καλό τζάμι κ είναι εντελώς επίπεδη. Από προηγούμενη προσωπική χρήση οθονων Philips έχω καλή εμπειρία.

Θέλω την γνώμης σας!

Υ.Γ. Και 19" δεν με χαλάει, αλλά πάνε πολλά τα λεφτά! :022:

Link to comment
Share on other sites

Κολοκυθια!

Μην παρεις LG.

O flatron σωληνας ειναι χειροτερος απο τους diamondtron/trinitron.

Αν και στις 17αρες δεν προκειται να δεις τοσες διαφορες μεταξυ των σωληνων, δικη μου αποψη να μην πας σε flatron. Κοιτα και NEC, samsung.

Link to comment
Share on other sites

συμφωνω απολυτα με τον sln. τρινιτρον φιλε ή στην αναγκη diamondtron. οι υπολοιησεις των sony και mitsubishi ειναι κορυφαιες, αλλα μαλλον σου πεφτουν λιγο ακριβες, ε; λοιπον παρε την philips 107P (trinitron) ή την samsung 757NF (diamondtron). τις εχω ψαξει αρκετα και τις εχω δει και δοκιμασει. πολυ καλες και οχι ιδιαιτερα ακριβες. νομιζω τα αλλα παιδια θα συμφωνησουν.

ελπιζω να με θυμασαι για καλο λογο μετα (μη σου τυχει κανενα καρπουζι και με διαλοστελνεις). ενισχυστε με οσοι συμφωνειτε.

χμ.. για 19'' δες την samsung 959NF και την philips 109Ρ.

οι ΕΙΖΟ σου πεφτουν ακριβες ε; αστειο!!

Link to comment
Share on other sites

H Philips νομίζω έχει καθοδικό σωλήνα της mitsubishi! Είναι κ το φτηνότερο μοντέλο. Για τις Samsung έχω ακούσει τα χειρότερα!

Ωπ!!! Έφερε PHILIPS 107P FLAT ICE.

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.15608

Αυτην έψαχνα απ'την αρχή! Να την χτυπήσω ή να ψαχτώ λιγάααακι ακόμα?

Link to comment
Share on other sites

δεν το δενω κομπο, αλλα νομιζω στην πλειοψηφεια τους οι philips εχουν trinitron (μακρα η συνεργασια με τη sony, απο την εποχη της παραγωγης του cd). δεν κοιταξα το site της philips, αλλα σε ενα αξιοπιστο (απλα οταν δεν ξερουν κατι σου λενε δεν ξερω και οχι μπουρδες) μαγαζι στη στουρναρη μου ειπαν οτι ειναι τρινιτρον. το ιδιο περιπου ειναι μωρε παιδια. δεν ειναι δα και απλος shadow mask ο καθοδικος.

Link to comment
Share on other sites

Ψηλε I hate to admit αλλα χαλασαν οι Samsung.....

Η δικια μου 755DFX τρεχει 1024x768 @ 100Hz και την ειχα παρει 130 εουρος και η 757 τρεχει 1024x768 @ 85Hz με 190....

Αν και απολυτα ευχαριστημενος απο Samsung μιας και δεν υπαρχει η ιδια σχεση αποδοσης/τιμης χωσου για Flat Ice.

Link to comment
Share on other sites

Eκ πρώτης όψεως, φαίνεται πολύ ποιοτική κ γερή! Δεν έχει τεράστιο κουτί πίσω κ σε 1280x960 στα 80Hz που το έχω παίζει σταθερά χωρίς να τρέμει καθόλου η οθόνη! Βέβαια ο κατασκευαστής δίνει περισσότερα Hz και μεγαλύτερη ανάλυση. Αν είχα καλύτερη κάρτα γραφικών θα την δοκίμαζα! Αυτό που μ'αρέσει περισσότερο στις Philips είναι η μεγάλη φωτεινότητα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.