Jump to content



Αναβάθμιση


jnd

Recommended Posts

Θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών μου και θα ήθελα λίγη βοήθεια εάν αυτό είναι δυνατό.

Το σύστημά μου περιλαμβάνει :

pentium 4 northwood 1.8ghz

motherboard AGP 4x

geforce 3 ti 200

Θέλω όσο γίνεται η κάρτα που θα πάρω να μην πηγαίνει "χαμένη" επάνω στην σχετικά παλιά μου μητρική αλλά να έχει και διαφορά με αυτή που έχω τώρα.

Δίνω 90 - 120 e

Σκέφτομαι για την

MSI VGA FX5500-TD256 AGP

ή για την

SAPPHIRE ATLANTIS ATI RADEON AGP 9550 256MB

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ καινούριο με τιμή μέχρι 120€ που να σου δώσει επιδώσεις οι οποίες να δικαιολογούν την αναβάθμιση από την GeForce 3 Ti200.

Δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε 9600ΧΤ ή έστω 5700.

Αλλά πέρα από κάποια benchmarks και DirectX9 Demos δεν θα δεις τρομερές διαφορές με κάτι φτηνό ( μάλιστα υπάρχει περίπτωση αν δεν προσέξεις να πάρεις καμιά πατάτα που σε συγκεκριμμένα παιχνίδια να είναι χειρότερη της GF3 )

Υ.Γ. Νομίζω ότι οι δύο κάρτες που αναφέρεις ανοίκουν στην κατηγορία πατάτας που αναφέρω. Αλλά αυτό με κάθε επιφύλαξη....

Link to comment
Share on other sites

Σωστά εμίλισε ο ανωτέρω Mod με τα 666 posts....

Αν θες κάρτα τώρα.... Περίμενε. Ή βρίσκεις κάποια μεταχειρισμένη GeForce4 Ti4600/4800, FX5700 ή ΑΤί 9700/9800 ή περιμένεις λίγο για μια 6600 σε AGP.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα , αν πουλήσεις αυτήν και δώσεις την διαφορά μέχρι τα 120 ευρά για 5700 (Πλάισιο) νομίζω ότι είναι μια λογική αναβάθμιση και άσε να λένε για το ότι δεν έχει μεγάλες διαφορές. Έχει και παραέχει , δεδομένου και του συνολικού ποσού που θα έχεις δαπανήσει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.