Jump to content


Αναβαθμιση VGA


MADKiller7

Recommended Posts

Γεια σας παιδια,ποια καρτα μου προτεινεται αναμεσα σε 9800προ(128 η 256) και 5900χτ?αν εχετε και εμπειρια απο o/c και μετατροπη σε αυτα τα μοντελα θα ηθελα να μου προτεινεται και μαρκα.τωρα εχω την καρτα στο μηχανημα της υπογραφης,και το μηχανημα θα το κρατησω περιπου ενα χρονο ισως και παραπανω.μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα στα παιχνιδια(βασικη απασχοληση του η/υ).

Link to comment
Share on other sites

ψαχνω και μαλλον θα κλεισω προς 9800προ 128μβ.αν καποιος εχει δοκιμασει μετατροπη σε χτ με επιτυχια,ας μου πει με τι μαρκα το εκανε.οριο χρηματων τα 250ευρω περιπου.

Link to comment
Share on other sites

Καμία απο τις 2. Βλέποντας το σύστημά σου, η 9500προ @ 315/315 είναι υπερ-αρκετή. Δεν θα δείς και την τρελή διαφορά που θα απογειώσει τις επιδόσεις. Κράτα τα λεφτά, πολ/σέ τα και αναβαθμίσου γενικότερα....αργότερα.

Link to comment
Share on other sites

@JimmyFoxπροτιμω καποια καρτα με χειροπιαστες επειδοσεις παρα να περιμενω καποια που δεν την εχει δοκιμασει κανενας,γιατι με το περιμενε θα εξαντληθει και η 9800προ και μετα.......μενουμε στην ιδια με τωρα.

@Outlaw

το σκεφτομαι και αυτο.

Link to comment
Share on other sites

παιδες μετα απο μια ατυχια :074: που αναφερω εδω http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=3573 .τι καρτα μου προτεινεται να παρω,επειδη δεν προκειται να βρω την ιδια μια και την πετυχα σε στοκ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.