Jump to content



Cooler ThermalTake POLO 735 Extreme 3In1 A2144D mod?


medthom

Recommended Posts

Νομίζω οτι έρχεται με δυο ποτενσιομετρα να ρυθμίζεις τις στροφές του φαν ε? ενα πίσω και ένα μπροστα? Ξέρει κανεις αν ειναι ξεχωριστα ετσι ωστε να μπορεσω να το κανώ να ρυθμιζει τις στροφες απο τις φανες του κουτιου απο το ένα?

Link to comment
Share on other sites

Nαι ερχεται με 2 ποντεσιομετρα...ενα για πισω...και ενα για θεση 3,5..

Διαλεγεις πιο σε βολευει και βαζεις αυτο...το αλλο σου μενει και ναι μπορεις να το χησιμοποιησει για να ρυθμισεις ενα αλλο φανακι στο case σου...αλλα θελει τις καταλληλες μετατροπες στα καλωδια...καθως ειναι σε 2πινο και στην ουσια σου ειναι αχρηστο αν δεν το χρησιμοποιησεις στο κυκλομα ης συγκεκριμενης ψυκτρας...

Link to comment
Share on other sites

Αν ειναι thermaltake τα φανακια γινεται. Αν οχι δεν εχω πολυασχοληθει να σου πω.

Φιλικη συμβουλη. ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ POLO! Την αλλαξα χτες με μια silent tower που ειναι στην ιδια τιμη, και εχω 15 βαθμους κατω!

Link to comment
Share on other sites

με ενδοιαφέρει να ειναι αθόρυβη!!! μετ το tagan τροφοδοτικό που πήρα ειμαι απαιτητηκός....

Κοιτα. Στο site λεει 21db αλλα κανει εναν περιεργο θορυβο, μαλον ενοχλητικο. Τωρα το χω βαλει στο aerogate και το τρεχω 500 στροφες κατω απο το κανονικο. Εχασα 2-3 βαθμους μεν, αλλα ησυχασα ακομα περισσοτερο

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.