Jump to content



crt βυσμα προβλημα-κοκκινη οθονη.


Avatar

Recommended Posts

Εχει ενα προβλημα το βυσμα της οθονης που συνδεεται στην vga και μου κοκκινιζει την οθονη (βλεπω την εικονα κανονικα δηλαδη, αλλα ολα ανηγμενα στο κοκκινο). Οταν ψιλοκουναω το καλωδιο εκει στο ορθογωνιο πραγματακι που εχει φτιαχνει (ασχετο- φερριτης ειναι αυτο?). Πως μπορω να το φτιαξω?

Link to comment
Share on other sites

καλη σας μερα.

@Avatar εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα.αν τα πας καλα με τα κολλητηρια παρε απο ενα μαγαζι με ανταλλακτικα ηλεκτρονικων ενα τετοιο βυσματακι και αλλαξε το.αυτο θα κανω οταν βρω χρονο.

Link to comment
Share on other sites

Το κολλητηρι ειναι μια δυσκολη διαδικασια που πρεπει να ξερεις καλα τι κανεις... Εγω δεν ηξερα οποτε αλλαξα οθονη! Ευτυχως ηταν ακομα στην εγγυηση. :001:

Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να μην τσακιζει ή μαλλον να μην κανει μεγαλη γωνια το καλωδιο ειδικα στο σημειο αμεσως μετα το βυσμα της vga. Τουλαχιστον εγω και κανα δυο αλλοι ετσι την εχουμε πατησει.

Link to comment
Share on other sites

σημερα τελειωσα το βυσματακι στην οθονη,δεν προλαβα βα το φτιαξω χθες.απο τα νευρα κοντεψα να την πεταξω 2 ωρες 15 καλωδιακια.μεχρι να ανοιξω το παλιο βυσμα να δω που πανε,τελικα οι μ@λ@κes της φιλιπσ ειχαν βαλει σιλικονη και αναγκαστηκα να τα βρω με το πολυμετρο.μεχρι στιγμης δουλευει σαν καινουργια.βασικα μου την χαρισανε,17αρα,θα την πετουσε ενα γνωστος και την πηρα.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον κάποιο pin έχει σπάσει απο το βύσμα.Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και πήγα την οθόνη για αλλαγή καλοδίου.Πάντως μην κάνεις το λάθος να βάλεις καρφίτσα στη θέση του pin που λείπει.Θα μείνει στην κάρτα γραφικών και...αντε γεια!Το έπαθε ένας φίλος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.