Jump to content



Leadtek Winfast FM καθυστέρηση στο άνοιγμα


couveland

Recommended Posts

Εχω την καρτούλα Winfast 2000XP dlx εδώ και κανα χρόνο. Μέχρι τώρα με έχει βγάλει μια χαρά και βάλε. Σήμερα έκατσα να βάλω νέους drivers, software κλπ, και δυστυχώς έπεσα στην περίπτωση "Αφού δεν είναι χαλασμένο, τι πας να το φτιάξεις ?".

Στη version του Winfast που έβαλα λοιπόν (5.13.01.2004-2.07), όταν ανοίγει το FM δείχνει πρώτα ένα ηλίθιο παράθυρο με το logo της Leadtek. Αυτό πιάνει τη μισή οθόνη, είναι on top, και μένει αναμένο 12 δευτερόλεπτα θες δε θες. Επειδή χρησιμοποιώ κυρίως το FM και το ανοιγοκλείνω συχνά, μου τη δίνει. Καμιά πρόταση ?

Link to comment
Share on other sites

Ναι βάλε το προηγούμενο....

Χωρίς πλάκα τα παιδιά στην Leadtek έχουν φτιάξει ένα μαμάτο πρόγραμμα αλλά που και που κάνουν και καμιά μαμακία σαν αυτή.

Και εγώ έχω το ίδιο... φαινόμενο όταν ανοίγω το πρόγραμμα για το FM και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σκέφτονταν...

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για τον Α, Β λόγο ( ο Α είναι τεμπελιό τον Β ακόμα τον σκέφτομαι ), αλλά μια ιδέα είναι η εξείς.

Απεγκατέστησε την τελευταία έκδοση. Εγκατέστησε την προηγούμενη έκδοση. Πήγαινε στο directory του προγράμματος και κάνε copy το exe για το Radio. Σώσε το κάπου αλλού. Απεγκατάσταση ξανά του προγράμματος και εγκατάσταση πάλι της τελευταίας έκδοσης. Copy το αρχείο που έχεις κρατήσει για το radio και overwrite του exe που εγκατέστησε η νέα έκδοση της εφαρμογής. Με αυτό το τρόπο θα έχεις το παλιό ράδιο και την νέα έκδοση αυτού για την TV.

Υ.Γ. Μάλλον θα το δοκιμάσω και εγώ.......

EDIT: Μια χαρά δούλεψε έτσι....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.