Jump to content



Φταιει το Prime95;


Evolution_R

Recommended Posts

Ετρεξα Prime95 σε torture-blend για 9 ωρες ολα καλα δεν βρηκε λαθος, κανω ενα restart και μου βγαζει system disk not found or disk error! Μου πεσαν τα δοντια σε πρωτη φαση αλλα το εφτιαξα αλλαζοντας το boot priority, και τωρα αργει να μου φορτωσει τα windows και παιζει τα videakia στον media player και σε οποιοδηποτε αλλο προγραμμα θολα, σαν να εχω χαμηλωσει τερμα το brightness! Εχει κανεις ιδεα τι εγινε και το αν φταιει το Prime;

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει περίπτωση όταν το ζορίζεις το μηχάνημα να έχεις πρόβλημα με τα data στη μνήμη και αυτό να οδηγήσει για παράδειγμα σε μια ωραιότατη corrupted registry. Υποθέτω κάτι παρόμοιο έγινε και σε σένα... εγώ στη θέση σου θα χαλάρονα λίγο της μνήμες.

Το ότι δεν έβγαλε error το Prime δεν είναι 100% αναγκαίο ότι είσαι και rock stable. Είνια απλά μια πολύ καλή ένδειξη.

Link to comment
Share on other sites

Σωστος ο n1ck0s κι εγω το ιδιο υποθετω πως εγινε δε μου εχει συμβει παρομοιο περιστατικο οποτε κατι corruption θα επαθε το συστημα σου.

Τωρα τα περι σταθεροτητας και Prime95 ειναι μεγαλη κουβεντα και θα παει μακρυα εξαλλου το εχω τονισει και στο παρελθον (εννοια Διαφοροποιησης).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.