Jump to content



Παραξενο προβλημα 9500 softmod


MADKiller7

Recommended Posts

γεια σας παιδια,θελω τα φωτα σας.εχω μια Club3D 9500 SoftMod σε 9700,με Tt Crystal Orb ψυκτρα,και Infineon 3.6ns.Δεν την εχω o/c,μονο τα pipelines ανοιξα.δεν εχω artifacts πουθενα,εχω τεσταρει τις μνημες και ολα ειναι οκ.προχθες με τους catalyst 4.9 softmod ετρεχα ολα τα παιχνιδια κανονικα εκτος απο το hl2,εκει μου εκανε την οθονη μπλε χωρις γραμματα ομως,στο 3DMark01 μετα απο λουπες 2 ωρων απλα εδειχνε τον κερσορα να αναμοσβηνει η οθονη κια πατησα το ρεσετ.χθες εβαλα omega 4.9 softmod.ετρεξε 3Dmark01-03 κανονικα,επαιξα το HL2,ut2004,pacific assault,cod,στο lineage2 μου πεταξε την μλπε οθονη μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου(παλι χωρις γραμματα),ρεσετ και παλι.δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.software η hardware προβλημα.εμενα απει ο νους μου στα windows xp pro sp2,γιατι ειναι σε φαση καταρευσης και εχω βαλει-βγαλει drivers της ατι περιπου 45 φορες(διαφαρες εκδοσεις) και εχουν μπει στον η/υ 9500προ,9800προ και τωρα η 9500 softmod.να παω σε φορματ????????

Link to comment
Share on other sites

Με την δικιά μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα εκτός από τώρα…

Με το που έβαλα τους Omega 2.5.97 (catalyst 4.12beta) αν κλείσω τον υπολογιστή και τον ξανανοίξω κάνει 2-3 επανεκκινήσεις και μετά όλα οκ!

Αφού δεν βλέπω άλλο πρόβλημα το αφήνω όπως είναι...απλά.. όταν βγουν οι επόμενοι Omega θα τους βάλω…

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για την αποψη σου αλλα ειναι περιεργο το προβλημα μου και ρωταω καποιον που εχει τυχει αυτο το προβλημα.εχω δοκιμασει μια στοιβα drivers,ati,omega,forsage,softmodded.δεν ειναι σταθερο το προβλημα σε συγκεκριμενη εφαρμογη,απλα το προβλημα ειναι ιδιο σε διαφορετικη εφαρμογη και οχι παντα.

Link to comment
Share on other sites

κατι παρομοιο ειχα με μια fx 5700(sto pc tou brother) και ειταν λογο υπερθερμανσης!!για ελενκε μηπως παιζει κατι παρομοιο!!(με προβλυματισε το γεγονος οτι δεν στα βγαζει αμεσως αλλα αφου στρεσαριστει η vpu)!

Link to comment
Share on other sites

λες να μην αρκει η ψυκτρα που εβαλα?πιστευω οτι ειναι καλυτερη απο την κλασσικη μαυρη σ αυτη την σειρα καρτων της ΑΤΙ.λινκ για χαρακτηριστηκα της ψυκτρας

http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1178.htm

Link to comment
Share on other sites

καλουτσικι ειναι αλλα για δοκιμασε να βαλεις δοκιμαστικα ενα φανακι πανω στην καρτα!!αν δεις οτι δεν κανει ποια αυτα τα περιεργα τοτε μαλον θελεις αλλη ψυκτρα!!ελενξε μηπως δεν παταει καλα και η υπαρχουσα ψυκτρα!

Link to comment
Share on other sites

μολις σχολασω θα το κανω,αν και νομιζω οτι ειναι οκ στο πατημα.δεχομαι συμβουλες......μου την εχει σπασει το προβλημα αυτο.ενας γιατρος......για την καρτα μου(που ειναι ο maddoctor).

Link to comment
Share on other sites

διορθωθηκε.αν και οι μνημες του υπολογιστη περβουσαν μεμτεστ 10 φορες,το σταματουσα,χτες το ξεχασα παραπανω,στο 12 pass εβγαλε σφαλμα,εβαλα τις παλιες μου (τισ ειχα αλλαξει πριν 5 μερες μαζι με την καρτα vga).ολα οκ.ευχαριστω οσους με βοηθησαν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.