Jump to content



Overclock την 6600 GT ????


Alkis28

Recommended Posts

Ρε παιδιά θα τρελλαθώ ! Πηρα προχθές μια Pixelview 6600GT AGP. Φοβερή καρτούλα ! Περνάω τους drivers που είχε μέσα στο CD (66.81) και κάνω ένα μικρό overclock με την ενσωματομένη επιλογή που έχουν..Μετά σκέφτομαι να βάλω νεότερους drivers και περνάω τους 66.93 που είναι και οι τελευταίοι που έχει βγάλει η Nvidia. Πάω ξανά για την επιλογή overclock αλλά μάταια ! Είχε εξαφανιστεί !!! Πώς είναι δυνατόν οι 66.93 να μην έχουν επιλογή για overclock ??? Πώς θα κάνω με αυτους overclock ?? Υπάρχει κανά καλό prog για αυτή τη δουλειά ?

Link to comment
Share on other sites

Εκτος απο το rivatuner που ομολογω ειναι τελειο υπαρχει και ενα αλλο προγραμματακι που εγω το ξερω ως coolbits και αυτο το βαζεις και σε οποιουσδηποτε drivers και αν εχεις εμφανιζει την επιλογη για overclocking!

Aπο οτι εχω καταλαβει κατι αλλαζει στην registry των οδηγων και εμφανιζεται η επιλογη!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μάλλον θα λες για το smart doctor που είναι μαζί με το cd της κάρτας γραφικών. Μάλλον επειδή έβαλες τους επόμενους (και έβγαλες τους προηγούμενους) "έφυγε". Μη σκας όμως! Το riva tuner βάλε. Και αν έχεις ακόμη υποψίες για τη registry τρέξε το registry mechanic... πολύ καλό αλλά προσοχή!

Link to comment
Share on other sites

Βάλε τους τελευταίους.71.84 αν θυμάμαι λέγονται.

Χτες τους έβαλα και την είχαν την επιλογή.

Αλλιώς coolbits.Γίνεται και manually.

Αλλά δεν προκειται να χρειαστει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.