Jump to content



γιατι ακουγεται με διαλειψεις


Αναζητωντας

Recommended Posts

οι επαφες ειναι σωστες στον υπολογιστη .η διαδρομη για τη εξοδο του ηχητικου ψηφιακου σηματος οπως προβλεπεται. γιατι οταν επιλεγω να ακουσω σε μια ταινια ηχο απο spdif ακουω με διαφορα στην αντιστοιχη εικονα ???? ηχος και εικονα δεν παρουσιαζονται ταυτοχρονα .???το λογισμικο ειναι το power dvd 5 deluxe και η καρτα ηχου η audigy 2zs .γνωριζει να μου πει κανεις γιατι? :051: :051: :051: :051: :051: :051: :051: :051:

Link to comment
Share on other sites

Μήπως έχεις επιλέξει κάποιο επιπρόσθετο εφέ από αυτά που διαθέτει η Audigy, κάτι που ίσως προσθέτει μια μικρή καθηστέριση στον ήχο, έστω και μόνο στο ψηφιακό σήμα? Για να μιλάς μόνο για το ψηφιακό υποθέτω ότι για κάποιο παράξενο λόγο το αναλογικό δουλεύει μια χαρά?

Μήπως είναι θέμα οδηγών?

Κάτι σχετικό στο manual? Διοτί ποτέ δεν διαβάζουμε το f*** manual!!!!

Link to comment
Share on other sites

κατεβασα την δοκιμαστικη εκδοση την 6 του ιδιου προγραμματος και ολα ειναι μια χαρα . η ποιοτητα ηχητικου σηματος ειναι μια χαρα.η δυναμη και η πιστοτητα του καλυτερη απο το να αποκωδικοποιειται και να μεταβιβαζεται μεσω της καρτας. ευχαριστω dr με τα s750 ακουγεται μια χαρα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.