Jump to content



9500@9700 και pipelines


MADKiller7

Recommended Posts

γεια σας παιδια.εχω μια club3d 9500@9700. εχω ενεργοποιησει τα pipelines και εδω και 2 μηνες τα παει μια χαρα.σημερα πηγα να τρεξω ενα 3dmark και μου εβγαλε 1500 ποντους κατω.τα pipelines ηταν ανοιχτα αλλα απο το σκορ φαινοταν να δουλευουν τα 4 μονο.εκανα εγκατασταση τους drivers παλι (forsage 4.12) και πηγε στα κανονικα της.εχει κανει καμια ιδεα γιατι εγινε αυτο?απο hardware η software να εγινε?(δεν την εχω o/c)

Link to comment
Share on other sites

δυστηχως φιλε μου.οπως σου ειχα πει σε ενα θεμα ειχα ακριβως την ιδια καρτα με σενα.

η καρτα απο χτες μια δουλευαν τα pipelines και μια οχι,αλλα παντα φαινονταν ανοιχτα.στα 2d δουλευει μια χαρα, 3d μετα απο 1-2 λεπτα ενω παιζει μια χαρα,χωριζει την οθονη σε γραμμες και στηλες με ενα περιεργο refresh και τα γραφικα απο εδω και απο εκει και αναλυση 320*240,μετα απο 20 δευτερολεπτα κλεινει η καρτα,σαν να μπαινει σε αναμονη.

Link to comment
Share on other sites

@subneo τελικα φιλε μου η 9500 ειναι μια χαρα,μ@λ@κιΕς τις Delta2-LSR ηταν,εκανε τα ιδια και με την 9800pro,παει για rma.εκανα hotflash το bios της Delta-L και ολα ειναι ενταξει τωρα με την παλια μητρικη.μηνυση θα μου κανει στο τελος η Delta-L.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.