Jump to content



AMD COΟL & QUITE ΑΠΟΡΙΑ


kerneld

Recommended Posts

Έχω εγκαταστήσει το εν λόγω πρόγραμμα που υποτίθεται ότι ρυθμίζει τον χρονισμό του επεξεργαστή και τις στροφές του ανεμιστήρα ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που υπάρχει.

Και ενώ στο θέμα του χρονισμού όντως λειτουργεί και ο Α64 3500+ σε idle κατάσταση "τρέχει" στα 1000ΜΗz, στο θέμα των στροφών του ανεμιστήρα το utility της ASUS μου δίνει συνέχεια 3200 στροφές. Το εύρος θερμοκρασιών που έχω δεί είναι από 26C έως 45C. Δεν θα έπρεπε να αυξάνονται και οι στροφές του ανεμιστήρα της CPU ή αυξάνονται αν ανεβει η θερμοκρασία πολύ παραπάνω (π.χ. πάνω από 50C)?

Υ.Γ. Προς τους σκληροπυρηνικούς Ο/Ced ΑΜDάδες: παιδιά μην βαράτε που έχω εγκαταστήσει το cool & quite. Απλά δεν μου πάει η καρδιά να δουλεύω Excel, Access & Word (πολλές ώρες λόγω δουλειάς) ,και το μηχανάκι να δουλεύει στα full MHz του γι'αυτές τις εφαρμογές.

Link to comment
Share on other sites

αν είχες την abit τις υπογραφής ίσος κάπως να μπορούσα να σε βοηθήσω. βασικά κοίταξε μήπως έχει απορυθμιστεί κάποια σχετική ρύθμιση μέσα σε κανένα monitoring software τις άσους. εμενα είχε bi σε άλλο mode αντί στο quiet και ανέβαινε πολύ ψιλά στις 4500rpm

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.