Jump to content



Τι γνώμη έχετε για Hitachi Deskstar HDD


n1ck0s

Recommended Posts

Δεν έχω ακούσει ποτέ εδώ μέσα για αυτούς τους δίσκους... Έχει κανείς καμμιά γνώμη για αυτούς; Από ένστικτο και μόνο λέω να τους δώσω μια ευκαιρία...

Link to comment
Share on other sites

το ότι δεν ακούγονται πολλά για Hitachi HD είναι γεγονός, ενώ από τα λίγα που είχα βρει φαίνονται πάρα πολύ καλοί. έχω ένα 160 αλλά λίγο καιρό κάπου 1,5 μήνα και δεν έχω τρέξει benchmark. κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. κοίτα και εδώhttp://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=4115

Link to comment
Share on other sites

Εχουνε ξεπερασει τις deathstar ασθενειες. Τωρα απο κει και περα ειναι οτι σου τυχει. Δεν μπορεις να κρινεις ολους τους δισκους που φερουν το ονομα deskstar λογω των 75gxp+60gxp. Ενα ειναι σιγουρο, ειναι οι πιο γρηγοροι (εκτος ραπτορ). Τωρα για τους πιο αξιοπιστους...εδω δεν μπορουμε να αποφασισουμε πoιος ειναι πιο αξιοπιστος απο maxtor, wd, seagate.... θα βγαλουμε αξιοπιστους τους hitachi?

Link to comment
Share on other sites

Μακρια απο ΙΒΜ. Η ΗITACHI ομως ειναι αλλο πραμα. Προχωρα ανεπιφυλακτα. Παντος και ενας Samsung που επεσε στα χερια μου με αφησε πολλη ικανοποιημενο. Και αθορυβος και απροσδοκητα γρηγορος (80αρης ΑΤΑ με 8mb cache).

Link to comment
Share on other sites

... Με τη διαφορά όμως είναι οτι εγώ έχω σκληρό Hitachi (SATA, 80GB) και δεν ξαναπαίρνω. Βασικά, ψάχνω να τον ξεφορτωθώ. Στα benchmarks καλά τα πάει. Πολύ καλά. Αλλά τι να το κάνω οταν έφαγε corruption πάνω στο VIA 8237 και παραλίγο να χάσω 53GB MP3 ενώ ο Seagate που ήταν μαζί δε μάσησε.

Seagate και πάλι Seagate. Δεν πειραματίζομαι άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ διάβασα κάποια reviews και σε κάποια benches έδωσε αποτελέσματα αμέσως μετά τους raptors, πάνω από όλους τους άλλους SATA. Αυτό που μου άρεσε επίσης ήταν ότι βάση των reviews είναι αθόρυβοι... Τέσπα μάλλον δεν είναι και οι πλέον αξιόπιστοι οπότε με βλέπω παλι για Maxtor... και αν κάνουν θόρυβο θα αυξήσω τις στροφές του delta για να τους καλύπτουν :)

Link to comment
Share on other sites

Με τους δίσκους πραγματικά είναι θέμα τύχης.

Έχω Hitachi Deskstar(SATA) εδώ και αρκετούς μήνες και δεν έχω κανένα παράπονο!

Αντίθετα με ένα WDJB8(ATA) μου χτύπησε σχεδόν στον 1ο μήνα!

Τώρα το τί θα πάρεις είναι καθαρά δική σου επιλογή και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου αλλά εγώ θα αγόραζα άφοβα Hitachi(άλλωστε είπαμε είναι και θέμα τύχης) είναι γεγονός ότι αν τον τρέξεις μόνο του ο δίσκος από άποψη θορύβου είναι σα να μην υπάρχει!

:067: WD κάνει σαν τουρμπίνα αεροπλάνου όταν είναι σε ρελαντί φάση για όσους έχουν ταξιδέψει με αεροπλάνο, για όσους πάλι δεν έχουν ταξιδέψει πάρτε απλά WD.! :066:

Link to comment
Share on other sites

Αμα ειναι να σου τυχει, θα την φας στην μαπα τα bad sectors. Δεν υπαρχει 100% εξασφαλιση οτι δεν θα σου χτυπησει ο σκληρος. Εγω 5 Seagate εχω ( 2χ200αρηδεςΑΤΑ , 1χ120αρη ΑΤΑ και 2χ160αριδες SATA) και φτου φτου φτου μεχρι στιγμης ειναι αψογοι. Αλλα του κολλητου μου ενος μηνος ο Seagate o 200αρης του Sata και παει στα καλα καθουμενα. Παρουσιασε ομως κατι συμπτωματα του στυλ , σε καθε επανεκινηση ο σκληρος ετρεχε Scandisc και ψαχνομασταν.... Να ναι καλα το ΠΛΑΙΣΙΟ , εγινε αμεσση αντικατασταση χωρις καν να τεσταρουν τον παλιο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.