Jump to content



COM Ports problem


Warlord

Recommended Posts

παιδες σε παλιο συστημα φιλου εβαλα τα xp(μεχρι προσφατα ειχε 98αρια).το mobo του ειναι asus p2-99 (με pentium III 450 πανω κ 128mb RAM).το cd με τα utility του chipset της mobo ειναι παλιο κ δεν αναγνωριζεται στα xp.εψαξα στο νετ κ βρηκα 1 chipset utility Πουναι λεει για ολα τα ιντελ chips αλλα κατα την εγκατασταση λεει πως ηδη εχει ενημερωθει το συστημα απο τα xp κ σταματαει το Ινσταλλ.τεσπα.ολα καλα εκτος του οτι στο device manager το μονο προβλημα που δειχνει ειναι στα com ports με κιτρινα θαυμαστικα διπλα.παταω στα properties τους κ λεει πως τα win σταματησαν αυτην την device γιατι παρουσιασε προβλημα(code 43).κ ειναι σπαστικο γιατι θελει να σθνδεσει το 56αρι modem πανω...τι πρεπει να κανω?θελει τους drivers του mobo?αυτο το ιντελ chipset utility?για τη συγκεκριμενη mobo που εψαξα δεν υπαρχει για xp.mono 98...

Link to comment
Share on other sites

Υποτίθεται...ότι για όλα τα παλαιότερα από το 810 chipset της Intel....υπάρχουν ενσωματωμένοι οι drivers των συσκευών στα XP.

Το δικό σου φοράει το 440ZX....μιά μικρή παραλλαγή του 440BX.

Αρα κανονικά...δέν θα έπρεπε να τρέξεις κανένα "πρόσθετο" chipset driver.

Πληροφορίες

http://developer.intel.com/design/chipsets/440zx/index.htm

Στη σελίδα της Intel μπορείς να βρείς διάφορα download sections για αυτό το chipset.

440ZX

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.οποτε μαλλον δε τιθεται θεμα drivers..καποιο αλλο conflict θαναι...αν δε καταφερω να το επιλυσω ισως του προτεινω να παει σε Pci modem..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.