Jump to content



Scandisk κατα την εκκίνηση


Diasel

Recommended Posts

Καλησπερα.

Εχω στο μηχανημα μου τρεις σκληρους δισκους(Sata).Δυο maxtor 80g που δουλευουν σε raid 0 και ενα maxtor 300g που ουσιαστικα αποθηκευω αρχεια.Μετα απο μια διακοπη ρευματος και ενω το pc ειχε να κλεισει για μια βδομαδα οταν παω να μπω στα winxp μου κανει παντα scandisk στον σκληρο g(300g) χωρις να βρει τπτ και τον βλεπω κανονικα μεσα απο win.Ειναι προσπελασιμος δηλαδη.Ξερει κανεις τι μπορει να φτεει?Γιατι το κανει αυτο?Πως μπορω να το διορθωσω?

Link to comment
Share on other sites

Κατεβασε το powermax τις maxtor απο το site τις και θα σου διορθωση τα λαθη.Οταν ειχα τους δυο μαχτορες και εγω σε raid μετα απο διακοπη ρευματος μου εκαναν τα ιδια και χειροτερα .Με το παραπανω προγραμμα ηρθαν στα ισια τους.

Link to comment
Share on other sites

Κάνε scandisk μέσα από τα windows και συγκεκριμμένα με το chkdsk μέσα από το command prompt.

Μετά από αυτό μάλλον θα σταματήσει νε σε πρίζει σε κάθε boot.

Κάτι ακόμα. Με chkntfs /Τ:N, ρυθμίζεις τον χρόνο που περιμένουν τα ΧΡ πριν ξεκινήσει το scandisk. Βάζεις αυτό που θέλεις στην θέση του Ν. Το default ως γνωστόν είναι 10 σπαστικά seconds.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.