Jump to content

Αbit MAX3 Προβλημα


Chris2004
 Share

Recommended Posts

Μέχρι τώρα που λέτε δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ τη κάρτα δικτύου της MAX3, σήμερα που τη χρειάστηκα την ενεργοποίησα απο το BIOS αλλά δε μπαίνει Windows με τίποτα, έβαλα και Default ρυθμίσεις αλλά τίποτα; Έχει κανένας καμιά λύση;

Link to comment
Share on other sites

Ναι το τελευταίο Bios έχω, θυμάμαι παλιότερα που είχα εγκαταστήσει τα XP δούλευε η κάρτα δικτύου, αλλά ήταν ενεργοποιημένη πρίν την εγκατάσταση. Πολύ περίεργο....

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασες να κανεις reset το bios? Επισης και κατι αλλο δοκιμασες στο pc σου καμια καρτα δικτυου σε θυρα pci? Εμενα ας πουμε μετα απο ενα σημειο το lan δεν επαιζε με τπτ!!! Εβαλα μια αλλη σε pci στο 2ο pc και ολα μια χαρα! Προσφατα που τη δοκιμασα την onboard επαιξε αλλα απο ταχυτητες μαυρο χαλι... και εννοειται μετα εβαλα το καλωδιο utp παλι σε αυτη που εχω σε pci...

Link to comment
Share on other sites

Ποτε δεν ειχα προβλημα με την καρτα δικτυου της ΜΑΧ3 . Απο τα χερια μου περασαν 3 δικες μου και 3 απο δυο φιλους μου.

Κατι αλλο πρεπει να συμβαινει , εκτος και αν εισαι τοσο ατυχος ...

Μηπως τρεχεις κανενα περιεργο antivirus ή firewall και μπλεκονται με το νεο δικτυο ?

Εχω διαπιστωσει οτι συμβαινει πολυ συχνα κατι τετοιο . Κυριως την παθαινα με το firewire.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το έχω ξανακούσει πάντως ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα αλλά δεν είχα δώσει σημασία, Antivirus δεν έχω ούτε software Firewall, το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μήπως γίνεται καμιά μλκια με το router που το έχω βάλει σε USB. Θα δοκιμάσω αργότερα να το βγάλω μπάς και γίνει τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...