Jump to content



sempon 3000


koulit64

Recommended Posts

O sempron 3000+ εχει L2 512kb οποτε θα μπορουσαμε να τον χαρακτηρισουμε και ως barton ;)!

O sempron 3000+ ειναι Barton core τελος.

Η μητρηκη σου φιλε μου ειναι αστερι αλλα οχι και η καλυτερη για o/c μιας και τα ρευματα τα δινει ανα % και δεν εχεις και επιλογες για πολ/στη.Παντως αν τραβανε οι μνημες σου πιστευω πως κατι θα κανεις...

Link to comment
Share on other sites

Βάλε σα στόχο τα 220 (κάπου εκεί φτάνει η mobo). Τα αν θα τα πιάσεις σίγουρα και error free θα εξαρτηθεί απο τις μνήμες σου και τον 3000+ (έχει μεγάλο πολ/στή και για τα 220 θα χρειστείς αρκετό vcore...άρα και καλή ψύξη) :):):)

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να είναι γ@μ@το κομμάτι o Sempron για να ανέβει στα 2640 με το cooler που έχει και δεν αξίζει να πληρώσει για αυτή την πλατφόρμα λ7 σε ψύξη. Μάλλον θα τον κόψει πρώτα η cpu και δεν θα φανεί η αδυναμία της μητρικής. Ποτέ δεν ξέρεις βεβαια...

@koulit64: Πάντως δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, -άλλωστε οι Sempron έχουν default 1.6V-οπότε τα 2300 με λίγο ρευματάκι τα έχεις χαλαρά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.