Jump to content



MSI K7N2 Delta-L και θερμοκρασίες


gto234

Recommended Posts

Παιδιά έχω αυτή την μητρική και το PcΑlert4 που χρησιμοποιώ μου δείχνει θερμοκρασίες σε full load γύρω στους 55-60.Εντωμεταξύ έτρεχα πριμε και ξαφνικά άρχισε ένα μπιπ από την μητρική.Προφανώς ήταν το alarm το οποίο έχω ορίσει στους 65C,έπιασα και την ψύκτρα με το χέρι και ζεμάταγε.Τι παίζει,δείχνει σωστά τις θερμοκρασίες η μητρική ή όχι;Είχα ακούσει ότι τις δειχνει ανεβασμένες αλλά εμένα μου φάνηκε το αντίθετο.

Link to comment
Share on other sites

Aφου ζεματαει η ψυκτρα τοτε μαλλον σωστα τις δειχνει τωρα αν ειναι πραγματικα 60 και οχι 65 το θεμα που πρεπει να λυσεις να μην καιει η ψυκτρα γιατι ειναι και χειμωνας ακομα.......

Link to comment
Share on other sites

Λόγω θορύβου έχω κατεβάσει στα 7volt το 8ρι ανεμιστηράκι και είμαι με την stock ψύκτρα.60 full load είναι σχετικά ψηλά αλλά ανεκτά νομίζω,έ;Σε idle είμαι γύρω στους 45 και η cpu είναι tredB 2000+ στα 166x11,5=1,92Ghz.Ποιά ψύκτρα είναι η καλύτερη για χρήση με πολύ αθόρυβο ανεμιστήρα;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

η μητρικη δεν δειχνει σωστες temps στο βιος,βαλε το speedfan και διαλεξε τα temp που εχουν την πιο υψηλη θερμοκρασια,νομιζω temp2&3,στο γραφημα θα δεις οτι εχουν σχεδον ιδιες καμπυλες,η πιο υψηλη ειναι o αισθητηρας που ειναι κατω απο το cpu,η "αδελφη" καμπυλη (-7c αν δεν κανω λαθος) ειναι o κανονικος αισθητηρας που ειναι μεσα στο cpu core.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.