Jump to content



Αγορά ψηφιακής απο pixmania αξίζει?


Recommended Posts

Είμαι στη φάση για ψηφιακή μηχανή. Έχω καταλήξει στην Α85. Βασικά την Α95 έβαλα στο μάτι αλλά το ταμείον είναι μείον! Βασικά συγκρίνοντας την τιμή της συγκεκριμένης μηχανής στο pixmania και σε ελληνικό κατάστημα είδα ότι κερδίζω 20 ευρώ αν τη ψωνίσω από το pixmania. Κάτι έιναι και τα 20 ευρώ αλλά από την άλλη σκέφτομαι αν αξίζει η αγορά από ξένο καταστημα για να κερδίσω 20 ευρώ. Και αν αύριο μεθαύριο που πιθανόν να τα τινάξει η μηχανή αναγκαστώ να την στείλω πίσω στη Γαλλιάς και πληρώσω από πάνω το κούριερ, θα μου έχει στοιχίσει πιο ακριβά η α85. Από την άλλη είδα ότι δίνει 1+1 χρόνια εγγύηση. Εσείς τί λέτε? Με το θέμα της εγγύησης πώς έχουν τα πρόγματα αν έχεις αγοράσει στο pixmania? Θα στο κάνουν επισκυεή εδώ?

ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Οχι την Α85.Δεν εχει καμμια σχεση με την Α95 για να μην σου πω οτι και η Α75 ειναι καλυτερη.

Α75 η Α95... Και τελος,για 20ε δεν νομιζω οτι αξιζει η αγορα απο εξω.Ιδιαιτερα για αγορα ψμ

Link to comment
Share on other sites

a75 δεν υπάρχει περίπτωση να βρώ. Όσο για την α95 μπορώ να το καθυστερήσω λίγο αν όντως είναι τόσο καλή. Αν με το θέμα της εγγύησης δεν επιβαρυνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής της μηχανής στο εξωτερικό για σερβις τότε αξίζουν τα 20 ευρώ που γλιτώνεις αγοράζοντας απ'εξω.

Link to comment
Share on other sites

Μην το κάνεις για 20 ευρώ. Αν ήταν 70-100 ...το συζητάγαμε.

Πάντως εγώ πήρα την IXUS 400 από εκεί όταν πρωτοβγήκε και την είχε 500, όταν το πλαίσιο την είχε 700. Οπότε με σύμφερε.

Ελληνικά καταστήματα... :)

Link to comment
Share on other sites

το νομάτικα έχει ίδια τιμή με το πιξμανια. Τέσπα δηλαδή καλύτερη είναι η Α95 μετά η Α80 και τέλος η Α85? Έτσι παει? Το adorama που είναι? Έχει κατάστημα στην αθήνα? Τώρα ψιλομπερδεύτικα. Ποιά είναι καλύτερη αγορά και ποιά να μην πάρω? Αποκλείω καταρχήν την Α85. Βασικά η Α80 πρέπει να είναι καλή φάση. Σε τί διαφέρει από την Α85? Αν δεν κάνω λάθος είναι η το μοντέλο Α95 με 4 αντί για 5 MP.

Link to comment
Share on other sites

1/1.8" ccd (Α80) αντι για 1/2.7" (Α85) ... μεγάλη διαφορά .Γενικά όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο , και μεταξύ όλων των Canon A... θεωρητικά καλύτερες φωτό δίνει η Α80 ,μιας και θα βγάζει λιγότερο θόρυβο.. .Βεβαια , αν εχουν παραπλήσια τιμη , θα προτιμουσα την α95

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.