Jump to content



ΕΠΕΙΓΟΝ..........μάλλον!


zillakarpen

Recommended Posts

Έχω απο το απόγευμα που κοιτάζω για μνήμεσ 2 χ 512 και δυστηχώς οι OCZ δεν υπήρχαν πουθενά σε Ελλάδα και Εξωτερικό!Αν έχετε κάποιο link όπου να υπάρχουν διαθέσιμες θα βοηθούσε.

Επίσης κοίταξα για Gskill και βρήκα τις LA και LE.Με βάση το σύστημά μου ποιες είναι πιο ιδανικές - σημειωτέων σε λίγες μέρες θα μπεί και υδροψυξη με block από eleven -?

Έχω στη διάθεσή μου και ddr booster για να δώσω λίγα volt ακόμα απο τα 2,85 που δίνει η μητρική.

Link to comment
Share on other sites

']Aν διαθέτεις πιστωτική [παραγγελία απο ςξωτερικό] πάρε gskill χωρις 2η σκέψη .

To παιδί ρώτησε για ocz vs gskill ' date=' επειδή gskill δεν έχω δει πουθενα εδω τρυγύρω.... του λέω να πάρει gskill αν έχει πιστωτική για τον λόγο αυτό .

[url']http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53888&highlight=gskill

και επίσσης γιατί έχω δει περισσότερες gskill να ~300ρίζουν απο οτιδήποτε άλλο set.

Αυτα.

Link to comment
Share on other sites

Τιποτα με το vapo....λαθος μου....!

Οσο για τις μνημες....μην νομιζεις οτι πανε ολες ετσι....

πρεπει να εχουμε και μια ελαχιστη γνωση.....αμα ψαξεις υπαρχει και adata ddr600 που επαιζε στα 340 με 2.9...ομως ηταν ενα κομματι....σε ολους τους αλλους τους εκοβε στα 280....δηλαδη τους λες οτι θαπαει στα 315 με την μια.....εδω το παιδι εχει αλλαξει 2 ζευγαρια και δεν βρισκει ποια του κανει...

για τις μητρικες...ναι ...απιζει τεραστιο ρολο...κοιτα σε μερικα Thread που τερματιζουν στο msi και που στο dfi....

Link to comment
Share on other sites

adata 600 !!!! και τους εκοβε στα 280 ΛΟΛ..... τεσπα ακου λιγο .

Το λινκ δεν το εδωσα για το παιδι , σε σενα το έδωσα , ουτε γραφω πουθενα οτι θα πάνε 300... απλως του τις προτεινω γιατί παιζουν κοντα στα 300 . εξου και το συμβολακι ~ το οποιο εβαλα και αν γνωριζεις είναι το περίπου..

και στην τελικη τι προσπαθεις να αποδειξεις ?

Πρώτα θα μάθεις να αποφευγεις τα λάθη σου , και να βλέπεις τι γράφεις ΕΣΥ, και μετά θα ζητάς με στυλάκι λειαν επιεικώς εγωιστικο και ύφος εξεταστη Τεκμήρια . ΟΚ /?

Link to comment
Share on other sites

Για να κοπεί κάποιος στα 280 στις AData πρέπει να παρέλειψε το σημείο που αναφέρει η μαμά AData...rated for single chanell only...οπότε δεν φταίνε σε τίποτα τα κακόμοιρα τα ντιμάκια.

Όσο για τις GSkill και vx δεν βλέπω κάτι το παράλογο. Οι gskill κλοκάρουνε μια χαρά με λίγο ρεύμα και οι vx ακόμα καλύτερα (έχει και booster o zilla οπότε το παλεύει άμα το αποφασίσει).

Ο zilla δεν ανέφερε πουθενά το επιθυμητό oc οπότε και οι 2 απαντήσεις που δώσαν τα παιδιά είναι λογικές και νομίζω ταιριάζουν σαν λύσεις στον φίλο μας.

Όσο τα περι τεκμηρίων, πέραν αυτών για τα σπίτια (λολ) πιστεύω οτι κάπου χάθηκε η επικοινωνία στη διαδρομή αφού επαναλαμβάνω, ο φίλος zilla δεν ανέφερε πουθενά τι oc θέλει και μάλλιστα γνωρίζω οτι δεν θέλει κάτι το extreme....και 270 να έπιανε ταβάνι με το χαμόγελο θα είναι.

Link to comment
Share on other sites

το vapo παιζει ρολο στο imc..και επηρεαζει οσο να ναι τις μνημες....ελαχιστα ναι μεν ,αλλα τις επηρεαζει...

δεν εχω καποιο στυλακι....απλα μου την δινει που μερικα πραγματα τα κανετε σχοινι κορδονι και τα λετε συνεχεια.....δηλαδη ενταξει,ειπαμε τα tccd καλα,αγια,πανε μαμωντας...αλλα τα εχετε θεοποιησει.....ε οχι βρε συ,με τιποτα δεν συγκρινονται με bh-5/6 για bench κτλ....μονο mhz πιανεις.....

no offence για τον zilla...απλα τον βλεπω και παιδευεται.....

zilla....πρεπει να υπαρχουν και ocz στην αθηνα....θα ποσταρω σε λιγο να σου πω...

Link to comment
Share on other sites

Αυτα τα 3.5V γαι καθε μερα ειναι οντως LOL.

Oι δικιες μου οι LC G.Skill πηγαν 297 στην Asus με 2.7V σε μια μητρικη που δεν ειναι και για μεγαλα HTT,TCCD θα επαιρνα ανεπιφυλακτα οπως και εχω παρει προσωπικα και τα Patriot και τα G.SKill περασαν τα 280 ανετα χωρις booster και τεραvolt........

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας για τις απαντήσεις που δώσατε.

Εν τέλει βλέπω μια κλήση προς τις Gskill LE και όντως και γω προς τα κει κλίνω αν και νχ δε με χαλάνε λόγω ρεύματος.Η αλήθεια είναι ότι και γω ο ίδιος δεν είμαι σίγουρος για το OC που θα γίνει στο μηχάνημα αλλά σίγουρα θα το φτάσω στα όριά τουσε μια σχέση Mhz - stable.

Απο ότι είδατε το bh6 chipakia δεν με βοηθήσαν καθόλου (εμένα προσωπικά πιστεύω και το σύστημά μου) και έτσι αναγκαστικά θα έπρεπε να γείρω αλλού όπως και έκανα.

Αν ο TASOS μου έχει στείλει κάποιο pm μέχρι το πρωί θα το χρησιμοποιήσω αλλιώς τηα κοιτάξω απο έξω να κάνω κάτι.

Μια βδομάδα ταλαιπωρία - κοροιδία - και αμέτρητα τηλέφωνα με το e-shop μου χάλασαν κάθε διάθεση για οποιαδήποτε συνεργασία ξανά!!!!Κρίμα που δεν ξηγιούνται απο την αρχή ντόμπρα και αντί στην τελική να πέρνουν τον πελάτη και να του λένε ότι υπάρχει πρόβλημα με την παραγγελεία ,του πέρνει ο πελάτης για να μάθει αλλά αυτό ανήκει σε άλλο thread.......

Link to comment
Share on other sites

:006:

απλα μου την δινει που μερικα πραγματα τα κανετε σχοινι κορδονι και τα λετε συνεχεια.....δηλαδη ενταξει,ειπαμε τα tccd καλα,αγια,πανε μαμωντας...αλλα τα εχετε θεοποιησει.....ε οχι βρε συ,με τιποτα δεν συγκρινονται με bh-5/6 για bench κτλ....μονο mhz πιανεις.....

no offence για τον zilla...απλα τον βλεπω και παιδευεται.....

Επειδη το θεμα γινεται για τον zillα και οχι για το ποιος εχει το καλυτερο στυλακι, ουτε και για το ποιες μνημες ειναι οι καλυτερες (UTT/Gskill), διαβαζοντας ρε Βill (που υποτιθεται οτι ξερεις και 5 πραγματα) το θεμα του ανθρωπου που τωρα *ακουσε* για πρωτη φορα τις Gskill LA/LE πιστευεις οτι τον ενδιαφερουν τα bench στον υπολογιστη του?? ΤCCD θελει και "πρεπει" να παρει και να αφησει το booster για αργοτερα...ωστε ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ. Απαντησε του ανθρωπου αυτο που νομιζεις οτι ειναι σωστοτερο για την περιπτωση του (και ΟΧΙ για την δικη σου) και ληξε το θεμα...

@zillakarpen Βασικα ρε αρχηγε... εχεις περασει σε 1 μηνα απο mushkin ΒΗ-6 σε OCZ TCCD. Τι περιμενεις απο τις νεες σου μνημες να κανουνε που δεν κανανε οι παλιες σου?? 300?? 270?? 2-2-2??? 3-3-3??? Ισως αν εξηγησεις κατι παραπανω να βοηθησουμε να γλυτωσεις την 3η αλλαγη σε 1.5μηνα....

edit: Ωωωωπ προλαβες

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.