Jump to content



Βοήθεια με boot από σκληρό! Μου έχει σπάσει τα νεύρα...


planetman

Recommended Posts

Γεια σας παίδες. Σήμερα ξεκίνησα να στήσω ένα μηχάνημα. Βασικά το παλιό μου (NF7-S, Barton 2500+ κτλ.). Έχω ένα CD με τα Windows XP Pro τα οποία είναι bootable και με τα οποία έχω κάνει δεκάδες φορές format και install τα windows.

Πάντα, βάζω από το bios boot priority (HD, CD), την πρώτη φορά δεν βρίσκει λειτουργικό από τον σκληρό και διαβάζει από το CD και ξεκινάει την εγκατάσταση. Την δεύτερη φορά ξεκινάει από το σκληρό και συνεχίζεται η εγκατάσταση των Windows.

Σήμερα όμως, καθώς έκανε restart για να ξεκινήσει η εκκίνηση από τον σκληρό, δεν bootάρει από τον σκληρό αλλά ξεκινάει πάλι από το CD η εγκατάσταση και αυτό συνεχίζεται επ΄άπειρον. Έκανα άπειρες φορές format σε NTFS του συγκεκριμένου partition το οποίο είναι και Primary.

Τί να κάνω; Πώς θα bootάρει από τον σκληρό; Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Ποτέ δεν έχω πρόβλημα. Με ακριβώς τον ίδιο τρόπο έχω κάνει πολλές φορές εγκατάσταση των Windows.!!

Να σημειώσω ότι ο σκληρός είναι ένας Seagate 160GB IDE.

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.