Jump to content



please help me


giorgos1983

Recommended Posts

έχω πρόβλημα ο υπολογιστής μου κολλάει όταν παίζω παιχνίδια ή όταν κάνω backup μια ταινία! Αφού άλλαξα μνήμη πριν 4 μήνες δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα μέχρι εχθές που επανήλθε στα γνωστά του προβλήματα!please help me...

Link to comment
Share on other sites

απο θερμοκρασιες πως εισαι,λεω μηπως οταν εβαλες τις μνημες ειχε καθαριστει το pc και τωρα εχει αρκουδες μεσα.βγαλε τις μνημες και καθαρισε τις επαφες τους και δες αν εχεις κανενα σκασμενο πυκνωτη (με τις κ@λ@διακοπες τις δεη εδω),και δες και τα ρευματα του PSU (τροφοδοτικο).βαζουν ελεινα αν το πηρες απο μυτιληνη

Link to comment
Share on other sites

OFF TOPIC:

Στην Μυτιληνη δεν γραφεται Ελληνικα??????Πλακα κανω.Παντως επειδη σε βλεπω καινουργιο εχει ενσωματωμενο Greeklish Converter.

ΟΝ TOPIC:

Τις εχεις βαλει καλα τις μνημες?Μπορει να μην εφαρμοζουν.Μηπως εχεις Spyware?Κολλανε το pc πολυ και το ριχνουν σε επιδοσεις.Κανε ενα Check up με Adaware.

Link to comment
Share on other sites

οι θερμοκρασιες αν και ηταν για ενα μεγαλο διαστημα καλες τωρα πλεον δε ξερω αν ειναι!τωρα πιανει τους 50 χωρις να κανω τιποτα!με την προηγουμενη μνημη που είχα επιανα 60αρια και πανω χωρις να κανω τιποτα!Παραλληλα με την προηγουμενη μνημη ο επεξεργαστης χτυπαγε απιστευτα νουμερα χωρις λογο (μιλαμε για 100αρια) τώραα πλεον δεν χτυπαει τετοια νουμερα. Δεν μενω μυτιληνη αλλα κομοτηνη αλλα παρ' ολα αυτα εχω πολυμπριζο που προστατευει απο πτώσεις τάσεις!

Link to comment
Share on other sites

Μήπως ο το cpu usage είναι 100% χώρις να κάνεις τίποτα? εάν ναι... τότε είναι spyware... εάν όχι τότε ίσως δεν έχεις καλό case... και θερμένετε η λαμαρίνα... και αν είναι και στενό... by the way... κοίταξε τα processes σου επίσης εαν θερμένονται οι μνήμες πάρε ψυχτρες.

Link to comment
Share on other sites

Αφαίρεσε όλα τα chip μνήμης και δοκίμασε να δουλέψεις με ένα μόνο chip στο κάθε slot. Δοκίμασε τα όχι απαραίτητα σε παιχνίδι. Μπορεί κάποιο slot να σου δημιουργεί πρόβλημα ή κάποιο chip-άκι. Επίσης μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σου αφαιρώντας το πλαϊνό καπάκι του υπολογιστή για να δεις τι γίνεται και με τον αέρα μέσα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.