Jump to content



προβλημα του εκτυπωτη η του χαρτιου ?


fsbmaniac

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τον εκτυπωτή μου

Όταν πάω να εκτυπώσω φωτός στο τέλος του χαρτιού (premium "φοτοπαπερ") "ξεστιχιζτε" η εκτύπωση και το περίγραμμα είναι αλλα ιταλών σε σχέση με το υπόλοιπο 90 της φωτό .έκανα όλα τα test αλλα όλα δείχνουν να είναι ok στην εκτύπωση a4 όλα καλά και τέλεια .μάλλον νομίζω είναι ότι τα χαρτιά είχαν μια μικρή καμπυλη ειχαν στραβοσει διότι δεν τα είχα αποθηκεύσει σωστά και έτσι κατά το τέλος της εκτύπωσης η απομακρύνονται η πάνε πολύ κοντά στα ακροφύσια.εντωμεταξύ όταν εκτυπώνει στο τέλος του χαρτιού κάνει έναν θόρυβο μάλλον επειδή ακουμπάει κάποιο κινητό μέρος στο χαρτί μάλλον η κεφάλι αλλα ολα αυτα τα κανει στο τελοσ τοησ σκτυπςσησ στα τελευταια εκατοστα 1.5 για ακριβεια σε φοτο 10χ15 ενοος.

Δεν μπορώ να καταλάβω έχω "ακτυπωσει" 7 φωτός στην αρχή οι οποιες βγήκαν τέλειες άψογες από ολλα τα μέρη. Μάλλον φταίει αυτή η μικρή καμπιλοτητα" που απέκτησαν τα χαρτιά..ούτε μελάνι έχει χυθεί εντός τίποτα όλα κιθάρα και αθόρυβα μάλλον το χαρτί είναι αλλα περιμένω "αποσπεις" σας και εμπειρίες μήπως φωτίσω το σκοτεινό μυστικό!!! Έχω τον EPSON STYLUS R 200 ο οποιος ειδικά στις φωτό είναι χρονια μπροστά σε σχέση με τον ακριβό canon που είχα σπίτι αγορασμένο πριν 3 μήνες 230e και ο Epson με τα 115e αποδίδει "εκρηκτικα" καλύτερα .

Link to comment
Share on other sites

Αν φταίει η καμπυλότητα τότε βάζοντας το χαρτί ανάποδα θα δεις το πρόβλημα στην αρχή της σελίδας.

Μήπως είναι πρόβλημμα του προγράμματος με το οποίο εκτυπώνεις?

Link to comment
Share on other sites

Η καμπυλότητα που λες μάλλον οφείλεται στο γεγονός οτι το χαρτί απορροφα την υγρασία του περιβάλλοντος!Γιαυτό όταν έχεις ακριβό χαρτί πρέπει να το αποθηκεύεις και να το χρησιμοποιείς μόνο κατα την εκτύπωση :

Link to comment
Share on other sites

έκανα ρε ****το ... δηλαδή έχει διαφορα αν εκτυπώνω από το photoshop η από δεξί κλικ πάνω σε μια φωτό ????"?

αύριο θα πάρω χαρτί και θα ενημερώσω.πρέπει να διαβάσετε το review του pc.magazine μου φαίνεται εντελώς γελοίο έχω δοκιμάσει 9 από τους καλύτερους εκτυπωτές που αναφέρει λόγο ότι στην σχολη υπήρχε τμήμα φωτό σε ιδιωτική μιλάω και είχαν διαφορους από τους καλους.. αλλα τα "αποτελέσματα" του pc mag μονο έγκυρα δεν είναι τι ξέρει τώρα το pcmag το οποιο οδηγείται... και τι ξέρουν άνθρωποι που είχαν μάνικα πω το 1980 kti ας γελάσω ούτε καν εξομοιωτή χρόνου δεν είχαν να κάνουν ένα τεστάκι στις φωτό ...μετά από 6-10 χρονια..τι με νίζει αν ο hp σήμερα δείχνει η φωτό του τέλεια και σε 10 μέρες λες και έχει ατονήσει!!!! για γέλια είναι

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.